Βρέφος μηνών είναι το νεότερο κρούσμα στην Ξάνθη, το οποίο μεταφέρθηκε στο σημείο αναφοράς παίδων με κορονοϊό του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Το βρέφος προέρχεται από το συνοικισμό του Δροσερού Ξάνθης, ενώ αυτή τη στιγμή συγκαλείται σύσκεψη στην πόλη υπό του κ. Χαρδαλιά, ο οποίος θα συναντηθεί με φορείς της Ξάνθης και κατά πάσα πιθανότητα στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στην περιοχή του Δροσερού.

Την ίδια στιγμή και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εθεάθησαν κάτοικοι του συνοικισμού να ψάχνουν στους κάδους απορριμάτων, ενώ η Αστυνομία από χθες, όπως βλέπετε στο σχετικό βίντεο ξεκίνησε εντατικούς ελέγχους κατά την είσοδο και έξοδο στην περιοχή που οδηγεί στον συνοικισμό.

Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις περιοχές της Ν. Σμύρνης Λάρισας και στον συνοικισμό Αλάν Κογιού Κομοτηνής ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί κρούσμα και στην περιοχή του Δροσερού Ξάνθης, καθώς πριν από λίγες ημέρες έντονος ήταν ο ήχος από τα γλέντια των Ρομά από εκδήλωση αρραβώνα ή γάμου που έλαβε χώρα στην υπόψη περιοχή.

Εξελίξεις αναμένονται ..