Βάνδαλοι παραβίασαν τις πόρτες στο κολυμβητήριο Ξάνθης που φυλάσσονταν έγραφα, έπιπλα και διάφορα υλικά από τον εργολάβο που είχε την ευθύνη των επισκευών και της αναμόρφωσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Παραβιάστηκε το γυμναστήριο του Κ.Ο.Ξ. και δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι καταστροφείς σπάζοντας και καταστρέφοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Μια ακόμη ιστορία καταστροφής σε ένα από τους αθλητικούς χώρους της Ξάνθης που γνώρισε χρόνια πολλά δόξας και λαμπρών αθλητικών επιτευγμάτων από τους αθλητές της κολύμβησης και του water polo γενόμενοι επί σειρά δεκαετιών το “φόβητρο” των αθλητών του χώρου σε Ελλάδα και στην Βαλκανική.

Ήρθαν μετά Δημοτικές Αρχές που όχι μόνο δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων του αξιώματός τους αλλά έγιναν και καταστροφικές για την δημόσια περιουσία και “ταφόπλακα” στον υδάτινο αθλητισμό παρά τις φιλότιμες προτάσεις και προσφορές αναβάθμισης των συγκεκριμένων χώρων. Απλά έγιναν πεδίο πολιτικού αμοραλισμού και αντιπαραθέσεων με τεράστιο κόστος στο έμψυχο δυναμικό αθλητών και παραγόντων