Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης

Ανέλαβαν την 8η Μαρτίου 2017 τα καθήκοντά τους οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης, που όρισε ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Με νέους τους τρείς από τους έξι νέους αντιδημάρχους προσπαθεί η δημοτική αρχή της Ξάνθης να αμβλύνει τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει σε επίπεδο αιρετών και παράλληλα να διασκεδάσει την δυσφορία των πολιτών στα όσα προβλήματα διοίκησης αντιμετωπίζουν, προσπαθώντας “στο να δώσει νέα ώθηση και δυναμική στην πορεία του Δήμου μας.” όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Ξάνθης άμα τη αναλήψει των καθηκόντων των νέων αντιδημάρχων.

Ειδικότερα:

Γιαννώτα Θεοδώρα
Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Υγείας του Δήμου Ξάνθης.

Γκιρτζίκη Αλεξία
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Ισότητας φύλλων, Τουρισμού, Πολιτισμού, Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Δήμου Ξάνθης.

Χατζηευφραιμίδης Ιορδάνης
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ξάνθης.

Κίρατζη Ερκάν
Αντιδήμαρχος Δόμησης και εμπορικών δραστηριοτήτων και αδειοδοτήσεων του Δήμου Ξάνθης.

Ηλιάδης Θωμάς
Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Συντήρησης υποδομών και επίλυσης θεμάτων Οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Ξάνθης.

Παπαδόπουλος Κυριάκος
Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και κατά τόπον αρμόδιος για την Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης (ανέλαβε ήδη από 1-3-2017).

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ξάνθης ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους για την προσφορά τους, τον ιδιαίτερο ζήλο που επέδειξαν στην επίλυση των θεμάτων του Δήμου μας, αλλά και για την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και για την άριστη συνεργασία.
Στους νέους αντιδημάρχους ευχήθηκε καλή δύναμη και δημιουργικότητα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.