Ένα 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στην ορεινή Ξάνθη και συγκεκριμένα στο χωριό Σμίνθη Ξάνθης, όπου και ο πατέρας της βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση. Ο 49χρονος πατέρας που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στην ζωή του.

Δίπλα στο σημείο όπου και βρέθηκε κρεμασμένος, άφησε σημείωμα που εξηγεί ότι ο λόγος που προέβη στην πράξη αυτή ήταν η σχέση που είχε η κόρη του με νεαρό που δεν ενέκρινε και επειδή επέβαινε σε μοτοσικλέτες.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Η μητέρα της άτυχης 18χρονης κοπέλας και σύζυγος του 49χρονου είχε πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις πέντε αδερφές. Ο οικισμός έχει συνταραχθεί από το περιστατικό, όπως και όλο το πανελλήνιο.

Βίαιος θάνατος κατά τον Ιατροδικαστή

Επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία, η οποία απέκλεισε το σημείο και διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού και αναζητά το όπλο του φόνου.

Ο Ιατροδικαστής κ. Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σωρούς, σε δήλωσή του διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις σε κεφάλι και τραχηλική χώρα της κοπέλας, τα οποία προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα εξαχθούν μετά τη νεκροτομή.