Με ραγδαίους ρυθμούς “βγαίνουν” τα προβλήματα στον Νομό Αδριανούπολης στην ΒορειοΔυτική Τουρκία δίπλα στα Ελληνικά σύνορα, με τα περιστατικά θετικών δειγμάτων να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς θέτοντας σε συναγερμό τις τουρκικές αρχές.
Αυτή την τραγική κατάσταση που βιώνει η ευρύτερη περιοχή της Αδριανούπολης ήθελαν να την “επιβάλλουν” στην Ελλάδα διά της βίαιης εισαγωγής τους στο Ελληνικό έδαφος.

Ο υπουργός Υγείας, Κόcα, δήλωσε ότι οι περισσότερες περιπτώσεις Kovid-19, παρατηρούνται στην Κωνσταντινούπολη, ακολουθούμενη από τη Σμύρνη και την Άγκυρα. Ο κ. Koca εξήγησε ότι ο αριθμός του προσωπικού υγείας με κοροναϊό είναι 601.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca έκανε δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση επιστημονικής επιτροπής του ιού κορώνας. Τις τελευταίες 24 ώρες, 2148 άτομα διαγνώστηκαν με Kovid-19, 63 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο αριθμός των περιπτώσεων έφθασε τις 15.000 679, και οι απώλειες ζωής στις 277!

Πριν 3 ώρες έκλεισε ο Νομάρχης Αδριανούπολης την κυκλοφορία σε τρεις κεντρικούς δρόμους .

Ο δήμαρχος της πόλης Havsa Aydın Balkan στη δήλωση του μέσω των κοινωνικών μέσων ότι οι δρόμοι Fatih, 23 Νοεμβρίου και Uzunköprü, οι οποίοι οι πολίτες χρησιμοποιούν εκτεταμένα, είναι κλειστοί για την κυκλοφορία των πεζών, εκτός από την κάλυψη των επειγουσών αναγκών σε τρόφιμα, καθαρισμό, υγεία και γεωργική παραγωγή.