Μεταφέρονται οι 3 τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου φακέλου που προσπάθησε να ανοίξει μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν εν κινήσει στην Αθήνα ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Η μαύρη Mercedes μέσα στην οποία εγινε η έκρηξη του παγιδευμενου φακέλου ανηκει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οδηγός του και ο αστυνομικός συνοδός μεταφερθηκαν στον Ευαγγελισμο. Τα τραύματα και τω τριών ανδρών δεν εμπνέουν ανησυχία λένε οι θεράποντες ιατροί.

Ευτυχώς η έκρηξη ηταν μικρης ισχύως και δεν είχε μέσα ο φακελος μεταλικά σφαιρίδα ή αλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να καταφερουν θανασιμα τραύματα.

Η έκρηξη βρήκε την αυτοκινητοπομπή ατο φανάρι της συμβολής των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Μάρνη με το τηλεφωνημα αναφοράς προς το κέντρο άμεσης δράσης από το συνοδευτικό όχημα της αστυνομίας. Το δέμα την στιγμη της έκρηξης  το είχε ο Λουκάς Παπαδήμας και ηταν στο υψος της μέσης των δύο ανδρών, με σοβαρότερα τα τραύματα στην κοιλιακή χωρα του π. Προθυπουργού και λιγότερο στα άκρα και το πάνω μερος τους σώματός του.

Αυτή την στιγμή βρησκεται στα Επείγοντα του Ευαγγελισμου για τις απαραίτητες εξετάσεις, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σε λιγο νεότερα απο την τρομοκρατική επίθεση….