Η φυσική ομορφιά της Ελλάδας και τα γαστρονομικά θαύματα, έχουν τώρα ένα ουσιαστικό ιστορικό συναντήσεων brainstorm σχετικά με τις πολλές εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας και τις πιθανές διατλαντικές συνεργασίες στους τομείς της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της συνεργασίας με τα θέματα αυτά να είναι πολύ αγαπητά, καθώς παράγουν υψηλή προστιθέμενη αξία στην οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη μεταξύ των συνεργαζομένων χωρών και επιχειρήσεων.

Η προσπάθεια εστιάζεται στην εντατικοποίηση του ελληνικού εμπορικού σήματος μέσω της ένταξης της ελληνικής κοινότητας καινοτομίας στην εμπορική επιθυμία του Προξενείου Τορόντο για να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες, καθώς πολλοί παράγοντες διευκόλυναν την πρόοδο στο ΕλληνοΚαναδικό εμπόριο.

Με την βοήθεια της Αρετή Σκαφιδάκη, Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, του Γενικού Προξενείου στο Τορόντο που πρόσφατα τοποθετήθηκε εδώ από την Ελλάδα και υποστηρίζει αυτή την ιδέα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σταύρος Μεσσήνης του Cube Athens (https://thecube.gr/), στο cc εδώ, θα βρίσκεται στο Τορόντο την επόμενη εβδομάδα και διοργανώνετε μια παρουσίαση με τίτλο “Το ελληνικό οικοσυστήματος εκκίνησης – μια οδύσσεια της επιχειρηματικής αναζωπύρωσης “Η παρουσίαση του Σταύρου Μεσσήνη θα ακολουθήσει μια εκδήλωση δικτύωσης. Η εκδήλωση παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Ελένη Κοντοζόπουλο της DCSIL στο UoT και τη Μαρίνα Ντεπάνη του #HellenismLovesInnovation.

Δύο άλλοι Έλληνες Alex Seimanidis του www.b2bwave.com και Intrideo.com που διαχειρίζεται ο Bill Dimtsas αποφάσισαν επίσης να κάνουν το ταξίδι στο Οντάριο ταυτόχρονα για να εξερευνήσουν τις επιχειρηματικές δυνατότητες και να δικτυωθούν με πιθανούς συνεργάτες.

Ο σύνδεσμος για την εγγραφή, που θα μπορέσετε να συμμετάσχετε: https://www.eventbrite.ca/e/explore-the-greek-startup-ecosystem-presentations-networking-tickets-39554423345