Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Ταυτότητα

AkritasNews.com – akritas.tv

Ηλεκτρονική Ειδησεογραφική Πύλη και τηλεοπτικός σταθμός
Εκδότης – Γεν. Δντής: Ευάγγελος Ι. Βασιλειάδης  

 Ο Ευάγγελος Βασιλειάδης εργάζεται στον χώρο της μάχιμης δημοσιογραφίας από τον Φεβρουάριο του 1983.

Επί σειρά ετών συμμετέχει σε δημοσιογραφικές αποστολές στα Βαλκάνια την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τις Παρευξείνιες χώρες και την Β. Αμερική διατελώντας ανταποκριτής σε μεγάλους ραδιοφωνικούς, τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Είναι μέλος στο National Ethnic Press and Media Council of Canada, στην Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης, εκδότης και διευθυντής του ιστότοπου akritasnews.com και στο τμ. Ανάπτυξης και προβολής του τ/σ akritas.tv Τηλεοπτικοί σταθμοί του εξωτερικού είχαν, έχουν και φιλοξενούν δημοσιογραφικές του έρευνες και θέματα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και στον έντυπο τύπο συνεχώς.

Ήταν ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδας ΑΚΡΙΤΑΣ και του Ρ/Σ Xanthi FM100 και του portal ThrakiToday.com για περισσότερο από 29 χρόνια, έως τον Δεκέμβριο του 2016.

Είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, στέλεχος σε ομογενειακά ΜΜΕ συνεργαζόμενος με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
(+30) 6942 42 30 42
(+30) 25410 24007 & 25410 67800
E-mail: info@akritas.tv

 


 

Βένη Παπαδημητρίου – Δημοσιογράφος

  Η Βένη Παπαδημητρίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα.
Η δημοσιογραφική της καριέρα, ξεκίνησε το έτος 1986, στην εφημερίδα «Απογευματινή» και «Απογευματινή της Κυριακής», στην οποία εργάστηκε, μέχρι το κλείσιμο της εφημερίδας.
Εργάστηκε, για είκοσι χρόνια, στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης, στην Ραδιοτηλεόραση, και συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Καθημερινή».
Δίδαξε δημοσιογραφία, στα Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Είναι συγγραφέας, έχει γράψει τέσσερα βιβλία. Το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Σπάζοντας τα δεσμά της νεύρωσης- κρίσεις πανικού- φοβίες», προτάθηκε δύο φορές για Βραβείο στην Ακαδημία Αθηνών, από τον αείμνηστο Ακαδημαϊκό φιλόσοφο, Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο.

Στοιχεία Επικοινωνίας: 
(+30) 694 487 2939
E-mail: reportazgiapanta@gmail.com 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.