Το ότι είναι συνυπεύθυνοι συμπολίτευση και αντιπολίτευση στον δήμο Ξάνθης διαχρονικά πλέον της 15ετίας είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, καταγεγραμμένο και εγνωσμένο με πολλαπλές μάλιστα αναγνώσεις.

Στον βωμό της αρχομανίας και της διεκδίκησης προσωπικών και κατά περίπτωση, συμφερόντων, δεν μπορούν να αναγορεύσουν τουλάχιστον οι επί κεφαλή των παρατάξεων αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων, τιμητές του καλύτερου, για τους δημότες που τους επέλεξαν να ορίζουν και να καθορίζουν τις τύχες τους στην δημοτική κοινωνία μας.

“Κακό χωριό τα λίγα σπίτια” ξέρουμε όλοι όλους, το τι κάνουν και ακόμα χειρότερα το γιατί το κάνουν και στην συγκεκριμένη περίπτωση με το θέμα που πραγματεύονται και “διαπραγματεύονται” πολιτικά “δεν δικαιούται κανείς να ομιλεί”, τόσο άκριτα.
Είναι “λερωμένοι” Δημαρχόπουλος και Φανουράκης με το θέμα αθλητισμός, αθλητικές εγκαταστάσεις και την όλη ιστορία αυτή που ταλανίζει την περιοχή μας χρόνια πολλά και τραγικά αθλητικά….

Δεν θα αναφερθώ αναλυτικά για το τι έκανε ποιος, πότε και γιατί. Το αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μου. Αλλά το καλύτερο, να είναι προσεκτικότερες όλες οι πλευρές κάνοντας την αυτοκριτική τους πάνω από όλα και σε ύστερο χρόνο ας ψέξουν τον …απένατι.

Κύριοι,
καταντήσατε τον δήμο Ξάνθη ουραγό σε δομές και ανάπτυξη και είστε συνυπεύθυνοι στο μέγιστο δυνατό βαθμό αποστερώντας δομές για τους συμπολίτες μας αλλά και έσοδα από αθλητικές εκδηλώσεις που θα θέτανε σε οικονομική κίνηση την πόλη αλλά και όλο τον νομό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Θα μου πείτε τώρα και με το δίκιο σας και αυτές τις δομές που έχουμε κατά πόσο τις εκμεταλλευόμαστε στο βαθμό που θα λειτουργήσουν ως προμετωπίδα ανάπτυξης;

Βγέστε λίγο μακρύτερα από τον μικρόκοσμο σας και αφουγκραστείτε μαζί, τα όσα σας καταμαρτυρούν οι συμπολίτες σας. Εντάξει είπαμε “το μη χείρον βέλτιστον”, αλλά όχι και έτσι.

Το να αναπέμπετε “μαύρα γράμματα σε άσπρο χαρτί” σας εκθέτει, παρά επιβεβαιώνει την χρήσιμη και ωφέλιμη παρουσία σας στις καρέκλες που … εισπράξατε.

Καλό και χρήσιμο για τους συνδημότες σας θα είναι να ξεχάσετε το τι κάνατε ή τι δεν κάνατε στο παρελθόν και ενωμένοι συνθετικά να λειτουργήσετε για το καλό της πόλης, μήπως και ανακτήσετε μέρος της χαμένης αξιοπιστίας σας.

Διαβάστε επιστολές, βγάλτε συμπεράσματα…. αιδώς Αργείοι!!!

“Ε! ΚΑΙ ΤΟΣΗ…. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!

Εντάξει, είναι πια κοινός τόπος σε όλους τους δημότες, ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι κορυφαία στο να χάνει ευκαιρίες.
Από ανικανότητα;
Από τεμπελιά;
Από αδιαφορία;
Δεν έχει πια καμία σημασία.

Όλοι θυμόμαστε κορυφαίες στιγμές αποτυχίας της, όπως το πρόγραμμα βιώσιμης αστικής ανάπλασης της πόλης της Ξάνθης.
Επειδή όμως είναι συνεπέστατη στην πολιτική της να μην μπορεί να προγραμματίσει, να σχεδιάσει, να μελετήσει και να υλοποιήσει οποιοδήποτε έργο, τα κατάφερε και πάλι.

Μόλις δημοσιεύθηκε η έγκριση αθλητικών έργων για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ,προυπολογισμού 4.197.821 εκατ. Ευρώ για το 2017.

Και να … τα “κατάφερε” και πάλι ο κ. Δημαρχόπουλος.
ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΓΑ σε δεκάδες δήμους!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ στο Δήμο Ξάνθης.
Και βέβαια ΠΟΥΘΕΝΑ το Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης…
Κατόπιν ενεργειών του κ.Δημαρχόπολου χάθηκε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία.
Ο ίδιος,αμέριμνος, θα το γλεντήσει και σήμερα στις Γιορτές Παλιάς Πόλης…
…στην υγειά μας…

‘Αντε και του χρόνου κ.Δήμαρχε!!!
ΦΑΝΟΥΡΆΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ, ΚΑΡΆ ΑΧΜΈΤ, ΜΥΛΩΝΆΣ ΓΙΏΡΓΟΣ, ΡΕΚΆΡΗΣ ΜΙΑΧΉΛ, ΤΖΕΝΑΝ ΤΣΑΡΕΚΤΣΗ, ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΕΙΡΉΝΗ”

Και η απάντηση του δήμου Ξάνθης με ενυπόγραφη ανακοίνωση του Δημάρχου.

“Εμετρήθης, Εζυγίσθης και Ευρέθης… και πάλι Αδιάβαστος!!!

«Τα ’μαθες τα νέα», πρώην Αντιδήμαρχε Αθλητισμού και νεόκοπε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;
Ειλικρινά, πού «σερφάρετε» στο διαδίκτυο;;; Αντιλαμβάνεστε τι διαβάζετε για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού; Τι αφορά και σε τι έργα αναφέρεται;

Σας διέφυγε άραγε κατά το… «σερφάρισμα», η ανάρτηση της Έγκρισης Δόμησης και η Νομιμοποίηση του Κτιρίου του Κολυμβητηρίου μας;

Την ώρα που για μια ακόμη φορά, επιδιδόσασταν στο αγαπημένο σας χόμπι, να συκοφαντείτε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία, επιχειρώντας ταυτόχρονα να διορθώσει τις δικές σας ανεπάρκειες κ. Φανουράκη, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για το κολυμβητήριο Ξάνθης!
Προχωράμε…

Ό,τι δεν καταφέρατε εσείς κ. Φανουράκη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το υλοποιούμε με κόπο εμείς.
Αδυνατούμε βεβαίως να παρανομήσουμε.

Δεν το ‘χουμε βρε αδερφέ…
Πραγματικά, άξιος ο μισθός σας και τα έργα σας σε θέματα διοίκησης…
Γι’ αυτό κάθεστε στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Δεν το καταλάβατε ακόμη;

Σας περιμένουμε στα σοκάκια της Παλιάς Ξάνθης, να γιορτάσουμε με τους συμπολίτες μας.
Στην υγειά όλων μας…
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
Δήμαρχος Ξάνθης”