Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε πως παραμένει μέλος της… οικογένειας της Nike, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία!

Tην εταιρία αθλητικών ειδών «Nike» θα συνεχίσει να εκπροσωπεί ο «Greek Freak», όπως ανακοίνωσε μέσω των social media. Ο Γιάννης τις τελευταίες εβδομάδες ήταν… free agent στην αγορά των παπουτσιών και των ρούχων και πολλές εταιρίες θέλησαν να τον υπογράψουν, βλέποντας στο πρόσωπό του τεράστια οικονομικά οφέλη.

Εκείνος, τελικά, αποφάσισε να μείνει στην «οικογένεια» της Nike, κάτι που ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα μέσω του Twitter του, με ένα ξεχωριστό βίντεο που ανέβασε.

«Οικογένεια. Αφοσίωση. Κληρονομία. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την πολυετή συνεργασία μου με την Nike Basketball. Η οικογένεια πάνω από όλα», έγραψε και έκανε tag και τον αδελφό του, Θανάση.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνία (διάρκεια και χρήματα) δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως η είδηση ήδη «παίζει» σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ. Πλέον φαίνεται να είναι… θέμα χρόνου μέχρι να βγει στην αγορά το πρώτο ζευγάρι παπουτσιών που θα φέρει την υπογραφή και το όνομα του Έλληνα All Star!