Σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας σχολιάστηκαν, με τις τοποθετήσεις των καλεσμένων της εκπομπής του τ/σ https://akritas.tv/ “Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα” με τον Βαγγέλη Βασιλειάδη, το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιαν 2021.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής με ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση με το ΔΙεθνές ΠΑνεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) ο Κοσμήτορας Θετικών Επιστημών και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. καθηγητής Αθανάσιος Μητρόπουλος αναφέρθηκε στην δυναμική του Νέου Πανεπιστημιακού Οργανισμού της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μετά την συνένωση των πρώην ΤΕΙ Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, όπως επίσης και στα προβλήματα που τώρα καλείται να αντιμετωπίσει συνυπολογιζόμενης και της νέας κατάστασης λόγω Covid-19…. (δείτε video)

Σχολιάστηκε η τελευταία “επίσκεψη” ελληνικής διπλωματικής αποστολής στην Κωνσταντινούπολη για τις διερευνητικές επαφές Ελλάδος Τουρκίας, με τον Κοσμά Καραΐσκο. (δείτε video)….

Σοβαρές οι επισημάνσεις-καταγγελίες από τον Χριστόδουλο Τοψίδη, Προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜΘ και προέδρου ΕΒΕ Έβρου, για ολιγωρία της διοίκησης στην Περιφέρεια ΑΜΘ του Χρίστου Μέτιου που όσο περνάει ο χρόνος γίνονται και περισσότερες και πιεστικότερες με τους επαγγελματίες και μικροεπιχειρηματίες να “εισπράττουν” τα χειρότερα….. (δείτε video)

Ο καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Σπύρος Ραψομανίκης αναφέρει on camera τις παραλήψεις των δήμων με σοβαρές συνέπειες αν ….. (δείτε video)