Η Ζωή Χατζηευαγγέλου και οι Underhill West παρουσιάζουν την παράσταση RELATE την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Ζωής Χατζηευαγγέλου, η οποία χορογράφησε την παράσταση και ζήτησε από τους Underhill West να εκτελέσουν τη μουσική, με δικές τους συνθέσεις, αλλά και πολύ γνωστές διασκευές, με στόχο τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 15/02, και το κόστος τους ανέρχεται μόλις στα 5€.

To RELATE είναι μια παράσταση χορού με live μουσική.

Θέμα της οι ανθρώπινες σχέσεις σε όλες τους τις πτυχές όπως εκφράζονται μέσα από το χορό. Είναι μία αμιγώς χορευτική παράσταση που διαφοροποιείται σε ένα βασικό τομέα. Οι χορευτές δεν θα βασίζονται στην μουσική ενός CD για να χορέψουν. Οι χορογραφίες θα πλαισιώνονται από 100% live μουσική που θα παίζεται επί σκηνής από το ξανθιώτικο συγκρότημα Underhill West.

Η παράσταση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στόχος των διοργανωτών δεν είναι να αποκομίσουν χρήματα. Αγαπάνε την τέχνη τους και ήταν ένα όνειρο ζωής να κάνουν κάτι τέτοιο στην πόλη που μεγάλωσαν και αγάπησαν.
Για το λόγο αυτό όλα τα κέρδη της παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης για την κάλυψη των αναγκών του Ψυχολογικού Κέντρου και των μαθητών του.

Τιμή εισιτηρίου €5.
Η προπώληση ξεκινάει από σήμερα, 15/2/2017 στα εξής σημεία: Βιβλιοπωλείο Πυργελή (Ανδρέου Δημητρίου 57), Art Lab (Κοραή 60), Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης (Χρύσα Ξάνθης), Κουτσούμπα Paper ΑΦΟΙ Παρχαρίδη ΟΕ (12 Αποστόλων 2), Eponymo by Daki Bitsi (Σμύρνης 2-4) και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης που θα προστίθενται συνεχώς.

Πριν την έναρξη της παράστασης οι μαθητές του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης θα ανοίξουν την εκδήλωση τραγουδώντας μας με τη Συνοδεία της χορωδίας του εργαστηρίου Mousades, του Αντώνη Μουσαδέ (κιθάρα) και της Ξένιας Πεχλιβανίδου (πιάνο).
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Ελάτε να γίνουμε όλοι μία μεγάλη αγκαλιά για τη στήριξη του Ψυχολογικού μας Κέντρου!

BIO
Η Ζωή Χατζηευαγγέλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ξάνθη. Εκτός από μηχανικός που είναι ο εργασιακός της τομέας, ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την ρυθμική γυμναστική σε επίπεδα πρωταθλητισμού και στη συνέχεια την κέρδισε ο σύγχρονος και ο μοντέρνος χορός. Στο αντικείμενο αυτό έχει δώσει και εξετάσεις και έχει πιστοποίηση από το Imperial Society of Teachers of Dancing. Από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι η καθηγήτρια όλων των τμημάτων χορού του ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Από τα σπλάχνα των τμημάτων αυτών δημιούργησε την χορευτική της ομάδα με την οποία παρουσιάζουν την παράσταση RELATE, ένα θέαμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης.

Οι Underhill West είναι μια μοντέρνα pop-rock μπάντα από την Ξάνθη, που στα 11 χρόνια πορείας της μετρά 3 EP, ένα χριστουγεννιάτικο single και το καινούριο τους single ‘Justify my Night’ που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του ’17. Επίσης, έχουν διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία δύο παρόμοιες εκδηλώσεις στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό. Τα μέλη της είναι οι: Μιχάλης Χατζόπουλος (κιθάρα, φωνή), Μιχάλης Μουχλιανίτης (πλήκτρα), Πασχάλης Παπούδας (μπάσο), Τάσος Αβραμίδης (τύμπανα).