Πρόταση προς το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, τον πρόεδρό του Δ.Σ. και Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη με κοινοποίηση την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθης απευθύνει ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λέγοντας:

“Με την έναρξη του Πρωταθλήματος της super League 2, δέχθηκα πολλές παρεμβάσεις φιλάθλων, που ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας του ΑΟΞ , μέσω του ραδιοφώνου.

Το ραδιόφωνο, ως ευέλικτο μέσο επικοινωνίας , με αμεσότητα και διεισδυτικότητα στην κοινωνία των πολιτών , δίνοντας διαχρονικά το πλεονέκτημα της ακρόασής του, σε όποιες συνθήκες, με ευκολία και προσαρμοστικότητα, θα μπορούσε να συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή.

Καταθέτω ως φίλαθλος και ως θεσμικός παράγοντας  την ιδέα –  πρόταση, τόσο προς την ΠΑΕ, όσο και προς τον Δήμο Ξάνθης,  που διαθέτει τον ραδιοφωνικό σταθμό «Όμορφη Πόλη 89,9», να διαχειριστούν την επιθυμία αυτή των φιλάθλων και να εξετάσουν το ενδεχόμενο της ραδιοφωνικής μετάδοσης των αγώνων.

Πιστεύω  ακράδαντα ότι, μια τέτοια ενέργεια, σε αυτή τη συγκυρία,  θα είχε θετικά αποτελέσματα,  στην ικανοποίηση των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθούν τους αγώνες μέσα από το ραδιόφωνο,  στην επικοινωνία της ομάδας σε ακόμη μεγαλύτερο εύρος πολιτών, στην ευαισθητοποίηση,  ενεργοποίηση και συμμετοχή περισσοτέρων φιλάθλων στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Ως συνδετικός κρίκος, της κοινωνίας με τους θεσμούς, σας ευχαριστώ  προκαταβολικά για την εξέταση του προβληματισμού-πρότασης  που σας καταθέτω  και ελπίζω  στη θετική έκβαση του θέματος.”