Η δήλωση του Δημάρχου της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, των 10 Συμβούλων και των 30 της Αντιπολίτευσης και του ενός υπό αργία, κ. Εμμανουήλ Τσέπελη για το κόκκινο στην Ξάνθη προκαλεί θλίψη κατ’ αρχήν και οργή στην συνέχεια:

Είμαστε άνθρωποι της νύχτας, έχουμε μπουζούκια , θα τα υπομείνουμε τα μέτρα ….

Σε μία απίστευτη και ομολογουμένως “περίεργη” για την σκοπιμότητα δήλωσή του, προχώρησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA Channel από την Καβάλα,  λόγω του ότι μπήκε στο κόκκινο με αυξημένα κρούσματα Covid-19 η Ξάνθη,  ο Δήμαρχός της Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Ο ίδιος τόνισε ότι “οι πολίτες της Ξάνθης, αλλά και της Δράμας,(επίσης στο κόκκινο) είναι άνθρωποι της νύχτας, οι δύο πόλεις έχουν πολλούς χώρους διασκέδασης όπως μπουζούκια για αυτό και τραβάνε πολλά”, ξεχνώντας τεχνιέντως τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες και εβδομάδες με προτροπή της Δημοτικής Αρχής για πολιτικούς λόγους (βλ. γιορτές, πανηγύρια και συναυλίες) με τα όσα καταγράφηκαν για την πλημμελή τήρηση των υγειονομικών Πρωτοκόλλων στο σύνολο των εκδηλώσεων και στον καταγεγραμμένο συγχρωτισμό πολιτών που λιγότερο ….. έφταιγαν (sic)

Αλήθεια μπορεί ο κ. Τσέπελης να μας αναφέρει πόσα “πολιτιστικά κέντρα”, νυχτερινά κέντρα, “μπουζούκια”, έχει εν λειτουργία στον δήμο του;

Γιατί τότε κε Τσέπελη κλείνουν καταστήματα εστίασης αλλά και ξενυχτάδικα στην πόλη και πολλά από όσα ακόμη είναι ανοιχτά είναι υπερχρεωμένα, αφού όπως λες οι συνδημότες σου είναι …..άνθρωποι της νύχτας;

Και οι νοσούντες λόγο της πανδημίας είναι όλοι …..άνθρωποι της νύχτας;

Κε Δήμαρχε, κε Τσλέπελη, οι συμπολίτες σας δεν είναι είναι “άνθρωποι της νύχτας” ούτε “σκοτεινοί τύποι”….. μην κρίνεται έξ …. κλπ, κλπ…..

Ωστόσο επισήμανε ότι τα μέτρα θα τα υπομείνει ο Ξανθιώτικος λαός ενώ τόνισε ότι η εμβολιαστική διαδικασία στον Δήμο Ξάνθης είναι σε καλά επίπεδα σε σχέση με τους υπόλοιπους δήμους της Π.Ε Ξάνθης.

Κι όλα αυτά με τις δηλώσεις on camera, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την Κοινή γνώμη του δήμου και να αποσείσει τις πολιτικές και κοινωνικές ευθύνες που του αναλογούν για ακόμη μια φορά.

Η πληροφόρηση που έχουμε θέλουν να έχει ανοίξει ο φάκελος στην Εισαγγελία Ξάνθης για το “θέμα Φανουράκη”,(αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος) με τις προστατευτικές μάσκες στον οικισμό Δροσερό, αλλά και τις εκδηλώσεις την περίοδο του Καρναβαλιού.

Είδομεν……

(η δημοσίευση με στοιχεία από τις δηλώσεις στο ENA Channel)