Τουλάχιστον 6 νεκροί από τον βομβαρδισμό, δείτε βίντεο τη στιγμή της επίθεσης – Φοβάται πυραυλικό χτύπημα στο Κίεβο ο Ζελένσκι
Η Ουκρανική κυβέρνηση απέρριψε τη νύχτα, σχεδόν ακαριαία από την ώρα που διατυπώθηκε, το ρωσικό τελεσίγραφο για παράδοσης της Μαριούπολης, ενώ η κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων σχεδόν σε όλα τα μέτωπα, δείχνει ότι οι προσπάθειες για ειρήνη δεν έχουν ελπίδα να φτάσουν σύντομα σε αποτέλεσμα.
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μπαίνει στην πιο αιματηρή φάση της και η σημερινή μέρα, η 26η από την έναρξη του πολέμου είναι ιδιαίτερη κρίσιμη.
Βομβαρδισμός σε εμπορικό κέντρο του Κιέβου στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους τη νύχτα, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις κινήσεις τους για να περικυκλώσουν την πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Έξι πτώματα είχαν αποτεφρωθεί νωρίτερα σήμερα μπροστά στο εμπορικό κέντρο Retroville, στο βορειοδυτικό τμήμα του Κιέβου, μετέδωσε ο δημοσιογράφος. Το εμπορικό κέντρο υπέστη πλήγμα πολύ μεγάλης ισχύος, που κονιορτοποίησε αυτοκίνητα στον χώρο στάθμευσης και άνοιξε γιγαντιαίο κρατήρα πολλών μέτρων μπροστά στο δεκαώροφο κτίριο που ακόμη κάπνιζε.
Παρακολουθήστε τη στιγμή της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο:
Video of the Russian strike on the shopping mall in Kyiv tonight. https://t.co/XvlgkNiX51 pic.twitter.com/oq36qulYF6
— Rob Lee (@RALee85) March 21, 2022