Όνειρα γλυκά!

Ένας καλοσυνάτος άγνωστος ,που απ’ την πρώτη στιγμή ,σκαρφάλωσε η σκέψη μου δίπλα του ,στο ανάστημα της ψυχής του .
Ένας καλοστεκούμενος ξένος ,που έγινε γνωστός ,φίλος ,που του εκμυστηρεύομαι τη ζωή μου ,όντως σίγουρη πως δε θα με πρόδιδε ποτέ !
Ένας γλυκύτατος σύζυγος και πατέρας που δεν ξεχνάει να βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή δίπλα τους ,χωρίς να του το ζητήσουν και χωρίς να του το επιβάλλουν.
Ένας γνώστης πραγμάτων και καταστάσεων ,λες και έχει διεισδύσει στο μυαλό μου και αντιγράφει τις πεποιθήσεις του .

Ένας ευγενικός ,ευγενής ,συνάνθρωπός μας ,που δε διστάζει να μιλήσει, να εκφραστεί και να εκφέρει τη δική του γνώμη κι άποψη!

Ένας νέος μεν φίλος ,αλλά που νοιαστήκαμε ο ένας για τον άλλο εξ αρχής και που έλειπε ο ένας του άλλου την παρουσία ,τη φιλία ,την ανθρωπιά και τη ζεστασιά ψυχής ,σ αυτούς τους παγωμένους καιρούς.

Ένας εργατικός φίλος ,συνάνθρωπος ,ταπεινόφρονας και κυρίως με ειλικρίνεια και στωικότητα ,με σοφία και σύνεση ,για κάθε δύσκολη ή εύκολη στιγμή ,ο ένας για τον άλλον.
Έτσι ξαφνικά ,μέσα απ τις αναρτήσεις μας ,μέσα από μια αληθινή ομάδα ,μια ομάδα ,με ήθος και αξίες ,με πιστεύω και αδιαπραγμάτευτες συνειδησιακές εκτιμήσεις και πεποιθήσεις .
Ένα ατσάλινο μυαλό ,κοφτερό σα λεπίδα ,που τεμαχίζει κάθε δυσκολία και λιμάριζε κάθε γωνία ακανθώδους υφής ,του χαρακτήρα του ,ομαλή πρόσβαση και προσεγγίσιμη .

Μια ψυχή καλόβολη ,ευγενική ,ξέχωρη ,χωρίς τον παραμικρό κομπασμό ,νοσταλγικών στιγμών ,αντρών παλαιάς κοπής που μπορείς να εμπιστευτείς και να ακολουθήσεις τα χνάρια της πίστης ,εμπιστοσύνης ,αξιοπρέπειας ,φιλότιμου αντρίκιου ,που ναι ,έχουν όλους τους λόγους να περηφανεύονται γι αυτό.

Λίγοι κι εκλεκτοί οι φίλοι αυτοί ,διαμάντια ψυχής και κυρίως αδάμαντες ξέχωρης και σπάνιας κατηγορίας αντρών ,που εκτιμούν τους εαυτούς τους και κυρίως ,τη φιλία τους !
Ποτέ καιροσκόποι και χαιρέκακοι ,μα αληθινοί ,ατόφιοι ,ντόμπροι ,μάγκες με την καλή έννοια και χαρακτήρες με συμπεριφορά προς μίμησιν και ποτέ προς αποφυγήν!

Ένα σπάνιο είδος ,μα επικρατέστερο στα δικά μας ψυχικά εδάφια ,που εύχομαι και ευελπιστώ να ανθίζουν ,να ευδοκιμούν και κυρίως να αναπαράγουν δημιουργία ,άντληση του ψυχικού φωτός και λάμψης των υφών κι υποστάσεων του είναι τους όλου !

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ Α!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΥ ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ,ΑΠ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ,,,ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ,ΤΗΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΕΜΟΥ!
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !!!ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!!
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ …ΚΕΜΑΛ …Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ …ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!!
Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ,ΤΟ ΜΟΥ ..ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΤΗΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ,ΤΟ ΜΟΥ …ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ //ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ!!!
από την Άννα Ζανιδάκη