“Ομοφοβικό παραλήρημα από τον γαλάζιο πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης”

Μ’ αυτό τον τίτλο αρχίζει την κομματική του επίθεση από το “Στο Κόκκινο Καβάλα 102,8, το ραδιόφωνο που ακούει” στον πρόεδρο του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, αφού το εν λόγω κομματικό ΜΜΕ, διάβασε και άκουσε και ως φυσικό επακόλουθο συντάχθηκε με την αποσπασμένη δασκάλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξανθή να γράφει στον δικό της “τοίχο” στο fb, την …. προσβολή της!!!

Τι γράφει το εν λόγω κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που απολαύανει στα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ την κομματική της ιδιότητα που εν πολλοίς υπερισχύει των υπηρεσιακών της υποχρεώσεων να βρίσκεται στην οργανική της θέση.

“Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης στην οποίο δίνουμε τον οβολό μας, μηνιαίως και ετησίως, καλεί σε συλλαλητήριο και μιλάει για ” πουσταριά”, αυτούς που θα πάνε σε συλλαλητήριο, διαφορετικής ιδεολογίας από τη δική του. Να παραιτηθείτε κύριε. Δεν είστε άξιος να μας εκπροσωπείτε με τέτοιο στόμα.

Είστε ακραίος, διχαστικός και επικίνδυνος. Δεν είναι επιχειρηματολογία αυτή και είστε και ανιστόρητος. Με προσβάλλετε ως δημόσιο υπάλληλο, μου προκαλείτε μεγάλη ντροπή με τη φρασεολογία σας.”

Αγανακτεί η ως άνω κομματική κυρία γιατί δίνει τον “οβολό” της αλλά δεν λέει σε ποιόν; σον κ. Ευστρατίου; ή μήπως την ενοχλεί που το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων γύρισε επιδεκτικά την πλάτη του στις οικονομικά καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χωρις να κάνει απολύτως το παραμικρό για την αναμόρφωση του δημόσιου τομέα, πειθήνιο όργανο στους συνδικαλιστές του.

Όσο δε για τον κ. Ευστρατίου, ο οποίος ελέγχεται αρκούντως για τις φιλολαϊκές του εκφράσεις, γενικότερα, δεν έκανε τίποτα περισσότερο παρά να χρησιμοποιήσει αυτές που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων χρησιμοποιεί για αυτές τις περιπτώσεις.
Η πρόκληση δεν νομίζω να είναι καλός οιωνός και ως συνήθως, εκτιμώ ότι γνωρίζει το αξίωμα η δασκαλα του ΣΥΡΙΖΑ “σε κάθε δράση, υπάρχει και η αντίδραση”

“Ευριπίδης Ταρασίδης- Συνεχίζοντας την προκλητικές, ρατσιστικές του τοποθετήσεις, ο γαλάζιος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, Χαράλαμπος Ευστρατίου, επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγούμενου ομοφοβικό παραλήρημα αποκαλώντας “πουσταριά” τους ομοφυλόφιλους

Σε ένα άνευ προηγούμενου ομοφοβικό παραλήρημα προχώρησε, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, Χαράλαμπος Ευστρατίου.

Συγκεκριμένα, το μέλος της τοπικής ΝΟΔΕ αναφέρει τα εξής σχετικά με το προγραμματισμένο Pride της Αθήνας:

«Ξεχάσαμε το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από «Εθνικιστές Φασίστες» και από «Ανιστόρητους Έλληνες» και προβάλουμε το πάρτι των πουσταριών που το υποστηρίζουν Αριστεροί Δημοκράτες.

Τελικά με άλλα πρότυπα θέλουν να μεγαλώσουν την Ελληνική κοινωνία οι Προοδευτικοί Αριστεροί που λένε ότι μας κυβερνούν.»

Η παραπάνω δήλωση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον προοδευτικό κόσμο της Ξάνθης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του kokkinokavalas.gr άμεσα ενημερώθηκαν οι LGBTQI+ οργανώσεις οι οποίες σκέφτονται να κινηθούν άμεσα εναντίον του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το στέλεχος της ΔΑΚΕ χυδαιολογεί και προκαλεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. Ανάλογη ήταν η αντίδραση του όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης αποφάσισε τη δημιουργία χώρου προσευχής για τους Μουσουλμάνους εντός του κτιρίου. Πάλι μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο facebook σημείωνε τα εξής:

Ο κ. Ευστρατίου, μετά το σύντομο πέρασμα του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πολιτεύεται (και πάλι) με τη ΝΔ. Συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δημόσιες διεργασίες της τοπικής ΝΟΔΕ (όπως οι τελευταίες εκλογές), ενώ στήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Άγνωστο παραμένει αν είναι ενήμερο το τμήμα δικαιωμάτων της ΝΔ και η διοίκηση της ΑΔΕΔΥ, ενώ, προς το παρόν, οι μόνες αντιδράσεις για τις δηλώσεις του προέδρου έρχονται από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.”

Η απάντηση του Χαράλαμπου Ευστρατίου στους κομματικούς κονδυλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανέχονται την κοινωνική και πολιτική “ισχυρή διείσδυση” ακόμα και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δημόσιου τομέα που απελαύνει την συνδικαλιστική εμπιστοσύνη τους.

O Χαράλαμπος Ευστρατίου ετοιμοπόλεμος.

Εδώ είναι ο στόχος … εδώ βαράτε τα βέλη της λάσπης σας !!!

Δυστυχώς διαπίστωσα ότι οι λεγόμενοι δημοκράτες της Αριστεράς και της Προόδου (ΣΥΡΙΖΑ) δεν δέχονται την διαφορετική άποψη.

Δυστυχώς διαπίστωσα ότι με έχουν καταγγείλει στο F/B για την διαφορετική μου αντίληψη.

Δυστυχώς ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της φίμωσης δεν έχει πολιτικό χώρο.

Παρόλα αυτά οι εγκάθετοι τοποθετημένοι σε πολιτικά γραφεία δεν θα με σταματήσουν να λέω αυτά που θέλω.

Δυστυχώς για αυτούς εγώ έχω εκλεγεί από τους συναδέλφους και δεν έχω τοποθετηθεί ποτέ με κομματικά κριτήρια σε θέση πολιτικού κόμματος, με μοναδικό κριτήριο την κομματική μου προσφορά, παρόλο που είχα την ευκαιρία να το κάνω.

Δυστυχώς για αυτούς ενώ έχω συνδικαλιστική απαλλαγή από την υπηρεσία μου βρίσκομαι εκεί καθημερινά και εργάζομαι, χωρίς να κάνω κατάχρηση της συνδικαλιστικής διευκόλυνσης, παρά μόνο όταν αυτή χρειάζεται.

Ευτυχώς για μένα που παραμένω σταθερός στις απόψεις μου. Ευτυχώς είμαι ακόμη ελεύθερος να εκφράσω τις απόψεις μου όσο σκληρές και αν είναι για κάποιους άλλους.

Ευτυχώς υπάρχει ακόμη η άποψη του Βολταίρου που είπε τη φράση: «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»….”

Τελικά έχουν μπερδέψει τόσο πολύ το κομματικό όργανο π.χ. Πρόεδρος ΕΜΛΕ Ξάνθης και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με το απλό μέλλος της ΝΔ.

Ευαισθησίες … a la carte!!!

Όσο δε για το παντελόνι …. είναι προχώ ο Πρόεδρος….