Με μια λιτή δήλωση η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ διασκεδάζει τις όποιες ανησυχίες δημιουργούνται στους ωφελούμενους από τις υπηρεσίες του στην πόλη της Δράμας.

Ανησυχίες που οξύνθηκαν μετά την “είδηση” ότι η ψυχίατρος με οργανική θέση στην δομής της Δράμας, μετακινείται προς ….Καβάλα, αφήνοντας εκ περιτροπής την παρουσία της στην Δράμα.

Η σημερινή διοίκηση του ΟΚΑΝΑ, εξ όσων είναι σε θέση να γνωρίζει το δημοσιογραφικό επιτελείο της ηλεκτρονικής εφημερίδας akritasnews.com, κατέγραψε τα προβλήματα και τα σημαντικά κενά που του κληροδότησε η προηγούμενη διοίκησή του, ανατολικότερα της Θεσσαλονίκης ξεκινώντας από την δομή των Σερρών και καταλήγοντας στην Ορεστιάδα.

Ελλείψεις εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και κτηριακών εγκαταστάσεων που χρήζουν άμεσης βελτίωσης είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΚΑΝΑ χωρίς να παραβλέπονται οι εργασιακές σχέσεις σ’ ένα ειδικά ευαίσθητο τομέα, όπως αυτός της ψυχικής υγείας διά των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η Δήλωση του Προέδρου ΟΚΑΝΑ
“Η Μονάδα του ΟΚΑΝΑ στη Δράμα, συνεχίζει κανονικά και απρόσκοπτα τη λειτουργία της. Το απασχολούμενο στη μονάδα προσωπικό όχι μόνο δεν πρόκειται να μειωθεί αλλά θα υποστηριχθεί περαιτέρω με επικουρικό προσωπικό, προκειμένου να ενισχυθεί η υφιστάμενη δομή και να βελτιστοποιηθούν οι παρεχόμενες- στους ωφελούμενους- υπηρεσίες.”

Με τις αποφάσεις της, η διοίκηση δίνει το στίγμα της αποφασιστικότητας να εξομαλύνει τις όποιες “αρρυθμίες” εξορθολογώντας εν συνεχεία την λειτουργία του Οργανισμού.

Σε αναμονή υλοποίησης ……