Με καταπληκτικό απευθείας φάουλ του Μεχία, η ομάδα της Ξάνθης έκανε την διαφορά στην Λαμία, όπου  πέρασε νικηφόρα με 0-1 κόντρα στην τοπική ομάδα.

Toυς χώριζαν, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, μόλις 2 βαθμοί διαφορά, επομένως το τρίποντο έμοιαζε επιβεβλημένο και για τους δύο – η μεν Λαμία για ν’ απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού και ν’ αρχίσει να αισθάνεται λίγο καλύτερα, η δε Ξάνθη για τον ίδιο λόγο, αλλά και για να πλησιάσει το «παράθυρο» που οδηγεί στην Ευρώπη.

Man of the match: Μεχία. Δεν ήταν μόνο το γκολ του, που έκρινε τελικά την αναμέτρηση, αλλά η συνολική καλή του παρουσία σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Επιθετικά συντέλεσε τα μέγιστα στο «άπλωμα» των αντεπιθέσεων της Ξάνθης, ενώ ανασταλτικά ήταν πολύ σταθερός ως το τέλος και φυσικά έκρινε το παιχνίδι σε απόλυτο βαθμό.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Όμο (46′ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον (72′ Καραγιάννης), Βουό (46′ Ακόστα)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (80′ Μελιόπουλος), Λουσέρο, Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Φασίδης (74′ Σιλά), Φλίσκας, Τριάδης (56′ Ντουρίτσκοβιτς)