«Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο»: Τι λένε άνθρωποι του JUMBO για τον σοκαρισμένο Απόστολο Βακάκη –Η επιστολή-παράκληση στους εργαζόμενους του

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η χώρα από το τραγικό τροχαίο που συνέβη στην Αθηνών – Λαμίας και στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους. H οικογένεια του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το fimes.gr άνθρωπος από τα γραφεία της εταιρείας jumbo του κυρίου Βακάκη και στενός συνεργάτης του επιχειρηματία λέει αναφορικά με το δυστύχημα αλλά και με την κατάσταση του επιχειρηματία:

«Παιδιά ο άνθρωπος έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που του έχει συμβεί.

Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που έδωσε την άδεια του να πάρει το παιδί το αυτοκίνητο και να πάει στην Αράχωβα. Ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια έχει κυριολεκτικά καταρρεύσει τι άλλο να σας πω είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» είπε και συνέχισε:

«Και να σας πω και κάτι άλλο ο Γιώργος ήταν ένα μετρημένο παιδί. Καλό και σοβαρό παιδί χωρίς χλιδές και πλούτη όπως γράφουν. Ζούσε με έναν μισθό που του έδινε ο πατέρας του για να τελειώσει τις σπουδές του.

Όλα τα άλλα που γράφονται είναι ψευτιές…»

Την ίδια ώρα, ο γνωστός επιχειρηματίας εξέδωσε μία ανακοίνωση προς τους εργαζομένους της εταιρείας του. Ο πατέρας του Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, πήγε σήμερα το πρωί στη δουλειά.

Μάλιστα ο ίδιος ζήτησε από τους εργαζόμενους του να μην αναφερθούν ποτέ στο περιστατικό αυτό και πως η δουλειά θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το κακό που τον βρήκε.