Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο ηθοποιός Lorenzo Monet είχε υποδυθεί τον Χριστό. Από εκείνη τη χρονική περίοδο και έπειτα, κανένας άνθρωπος δεν γνωρίζει, τι μπορεί να κάνει. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Φράνκο Τζεφιρέλι. Μάλιστα, τα γυρίσματα από την ταινία πραγματοποιήθηκαν τόσο στο Μαρόκο, όσο και στην Τυνησία.

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο Lorenzo Monet

Η θρησκευτική τηλεταινία “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” σε σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλι αποτελεί μία από τις πιο διάσημες παραγωγές σχετικά με τα Πάθη του Χριστού. Οι τηλεθεατές την παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον, κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας. Φέτος, θα έχουμε τη χαρά να την παρακολουθήσουμε στον ΑΝΤ1 από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και το Μεγάλο Σάββατο.

Για τους περισσότερους ηθοποιούς από τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ” υπάρχουν σχετικές πληροφορίες σχετικά με τη μετέπειτα καριέρα τους στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ωστόσο, για ένας συγκεκριμένος ηθοποιός, ο Lorenzo Monet, είναι άφαντος. Όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν μπορεί να βρει τίποτα για τη ζωή και την καριέρα του. Πρόκειται για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Ιησού σε ηλικία 12 ετών.

Οι μοναδικές φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και αφορούν στη σημερινή του εμφάνιση, είναι δύο. Μάλιστα, η μία εξ αυτών αποτελεί εικόνα προφίλ σε έναν λογαριασμό με το όνομα Lorenzo Monet στο Twitter, που είναι ανενεργός εδώ και πολύ καιρό και διαθέτει μόνο ένα tweet. Όπως φαίνεται, κάποιος τον ρωτά αν είναι ο ηθοποιός που έπαιζε τον Ιησού μικρό και εκείνος απαντά “ναι, εγώ είμαι”.

Ο ηθοποιός είναι Ιταλός, γεννήθηκε το 1965, σήμερα είναι 55 ετών. Το βιογραφικό του δεν υπάρχει ούτε στο IMDB, ούτε στη Wikipedia. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στην Τεργέστη στην Ιταλία, έχει σπουδάσει Οικονομικά και εργάζεται στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων. Άγνωστο εάν είναι παντρεμένος ή αν έχει παιδιά.