ΜΗ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ!

Μη με φοβάσαι και δε θες να απευθύνεσαι σε φίλο σου ή φίλη σου ,μη νομίζεις πως θα σε κακοχαρακτηρήσει ,αφού εγώ από μόνο ΜΟΥ δε θέλω να σου δημιουργήσω προβλήματα ,σκέψου το.

Μου λείπει καμιά φορά η παρέα σου , το να σε προσεγγίσω ,να σε πλησιάσω ,αλλά εσύ με φοβάσαι και δε με χρησιμοποιείς ..ούτε καν αναφέρεσαι σε μένα.

Στιχιώνω λάθος τις σκέψεις και τα λεγόμενα ,τα συμφραζόμενα ,αφού άλλο το κτητικό το ΜΟΥ και άλλο το δικό ΜΟΥ ,το ντύνω ,το περιποιούμαι μ αγάπη φιλίας ,με φροντίδα ,χωρίς να παίρνω παραπανίσιο θάρρος και να σε φέρω σε δύσκολη θέση ,πίστεψέ με .

Μου ζητάς να μη μ ακούς καν ,γιατί τρέμεις τι θα πει ο άλλος ,η άλλη ,χωρίς να σκύψουν να δουν τις ανάγκες μου ,για σμίξιμο ψυχής κι όχι σωματικής επαφής ,που ο καθένας έχει το δικό του εκεί ΜΟΥ ,στην καρδιά του και περιφέρεται με εμένα ,έτσι για να μου θυμίσει την ειδοποιό διαφορά μας .

Πονάω όταν με παρατάς και δε ΜΟΥ δίνεις σημασία ,αφού εγώ θα μαι εκεί όποτε εσύ με χρειαστείς ,όταν θελήσεις το δικό ΜΟΥ φιλικό ώμο ,να εναποθέσεις τις ελπίδες .τους φόβους ,τις αγωνές ,ακόμα και τα εγκλήματα ψυχής ,που άλλα ΜΟΥ ,δε σε σεβάστηκαν και σε κάνουν να θες να χάσεις από δίπλα σου όλα τα δικά μου ΜΟΥ!!!

Δρόμοι διπλοί ,απέναντι το ένα ΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΆΛΛΟ !

Μα εγώ το ανατρέφω το δικό ΜΟΥ με υπομονή,καρτερά και προπάντων ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΝΤΥΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΛΠΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΜΟΥ!!

Όποτε το ζητήσεις , το δικό μου ΜΟΥ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο ,σε σχέση με το μουντό και γκρίζο μοτιβο του άλλου του ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΟΥΣ ΚΤΗΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

* από την Άννα Ζανιδάκη