Ομάδα λαθροεισβολέων κατέλαβε αγροικία στις παρυφές του οικισμού της Ξάνθης.

Έσπασαν πόρτες και παράθυρα παραβίασαν την κεντρική κλειδαριά της οικίας και κατέλαβαν το σπίτι που οι ιδιοκτήτες του ευτυχώς, απουσίαζαν στην κύρια κατοικία στο κέντρο της πόλης.
Παρασκεύασαν την τροφή τους από τα τρόφιμα που είχαν οι ιδιοκτήτες σε ψυγείο και στην αποθήκη τροφίμων…..

Έκαναν τα καφεδάκια τους , “τίμησαν” μαρμελάδες και τοπικά γλυκά του κουταλιού που υπήρχαν συνοδεία από … μπύρες!!!!
Ήταν, από ότι καταγράφεται από τους ιδιοκτήτες και από ….σπίτι….

….ένας-ένας χρησιμοποίησε το μπάνιο της οικίας και έχοντας τα απαραίτητα για την υγιεινή τους έκαναν το αφρόλουτρό τους, έστειλαν με Crafty στους τοίχους του κεντρικού δωματίου τα ερωτικά τους μηνύματα και με την αυγή, πρωί-πρωί Σαββάτου, αποχώρησαν αφού ανανέωσαν την ….. γκαρνταρόμπα τους.
Αρχίζει να είναι σύνηθες το περιστατικό αυτό με τις κατά περίπτωση παραλλαγές του ξεκινώντας από την παρέβρια περιοχή και καταλήγοντας στην Ξάνθη….

Οι καταγγελίες περισσεύουν το τελευταίο διάστημα που φτάνουν στα γραφεία μας….

“Αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας” …. μην μας σταματάτε με προφορικές εντολές που δεν μπορούμε να τις δημοσιοποιήσουμε λένε οι συνδικαλιστές των αστυνομικών υπαλλήλων…
Τα στίφη των Λαθροεισβολέων λυμαίνονται την ύπαιθρο της Θράκης έχοντας σαν άξονα της “ανάβασης” τους, την σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολης- Θεσσαλονίκης.

Σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη πολτοποίησε έναν από ομάδα Λαθροεισβολέων που είχαν κατεύθυνση προς Καβάλα και Θεσσαλονίκη.

Οι περιπτώσεις πολλές με περιστατικά που το τελευταίο οκτάμηνο έχουν πολλαπλασιαστεί με την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να αναλίσκεται σε…. δημόσιες σχέσεις.

Αλήθεια κε Χρυσοχοΐδη θέλετε να υπάρξει εν τοις πράγμασι αποτροπή στην είσοδο των λαθροεισβολέων; …. έχετε και τα εναέρια μέσα της ΕΛ.ΑΣ. , γιατί δεν κάνουν υπερπτήσεις επί του Θρακικού εδάφους ουτως ώστε να βοηθήσουν τις επίγειες δυνάμεις στον Έβρο να σταματήσουν την παρέλαση των λαθροεισβολέων;…

Θέλετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει με τις υπηρεσίες σας …. έχετε και το εσωτερικών υποθέσεων …. εκτός και αν οι αποστρατείες λειτουργήσουν ως ” Σιλωάμ” λένε οι “κακές γλώσσες”…

Το ερώτημα των Θρακιωτών είναι ….. ΘΕΛΕΤΕ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΆΝΕ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;