Σήμερα το πρωί από αστυνομικούς επιφορτισμένους για τον έλεγχο διακινήσεις οικονομικών μεταναστών, από δύο άτομα πληρώματος περιπολικού, σε μπλόκο στα διόδια της Εγνατίας Οδού στην Π.Ε. Ξάνθης, σταμάτησαν μεγάλο φορτηγό ψυγείο που στην ψυκτικό θάλαμο υπήρχαν περίπου τα 41 άτομα, λάθρα εισερχόμενοι “εισβολείς’, 39 Αφγανοί 1 Σύριος και 1 Πακιστανός.

Μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν τις μεγάλες πόρτες και στην προσπάθειά τους να βγουν από τον ψυκτικό θάλαμο έπεσαν από ύψος περίπου 1,5 μέτρου με αρκετούς να έχουν κατάγματα σε χέρια και πόδια στην προσπάθειά τους να αναπνεύσουν και ίσως να προσπαθήσουν να διαφύγουν τις συλλήψεις.

Καμία γυναίκα και παιδί και με ηλικίες από 18 έως και 30 χρόνων όλοι άντρες από Ασία και Αφρική το “φορτίο” του ψυγείου, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται!!!!

Άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Θράκης με αποστολή κινητών μονάδων από τον Σταθμό Ξάνθης για την διακομιδή 12 από αυτούς στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με τους 8 να παραμένουν και δύο να νοσηλεύονται με κατάγματα στην χειρουργική κλινική τους υπολοίπους να βρίσκονται σε βραχεία νοσηλεία και στα επείγοντα του νοσοκομείου για εξετάσεις, αρκετοί μάλιστα είχαν συμπτώματα υποθερμίας και έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Ο οδηγός του φορτηγού ψυγείου από την Γεωργία συλληφθεί ενώ ο συνοδηγός διέφυγε τρέχοντας στα χωράφια. Στην θέση του βρέθηκαν στοιχεία που δείχνουν ότι είναι τούρκος και μέλος της ακροδεξιάς πτέρυγας των Γκρίζων Λύκων του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που έδωσαν “λόγω τιμής” για την καταστροφή της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Να θυμίσουμε ότι οι Γκρίζοι Λύκοι με τον Μπαχτσελί είναι συγκυβερνήτες με τον Ρετζέπ Ταίπ Ερντοάν

Οι 41 λαθρομετανάστες εικάζεται οτι πλήρωσαν για το ταξίδι μέχρι την Θεσσαλονίκη από 2.500 US$