Ένα περίεργο και συγχρόνως επικίνδυνο περιστατικό αντίκρυσαν χθες (8/1) οδηγοί στο κέντρο της Λαμίας, όταν είδαν άλογο να καλπάζει μέσα στη λεωφόρο Καλυβίων και σε άλλους δρόμους της πόλης, ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.

Ήταν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν οι οδηγοί που κινούνταν στη Λ. Καλυβίων δεν πίστευαν στα μάτια τους, βλέποντας το άλογο να καλπάζει ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το άλογο μέσα σε λίγα λεπτά από το ύψος της βιομηχανίας γάλακτος βρέθηκε στον κυκλικό κόμβο του ΚΕΥΠ, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε προς Παγκράτι και Νέα Άμπλιανη.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μεγάλη για να προλάβει τα χειρότερα, αφού ήταν πολύ πιθανό ένα τροχαίο ανά πάσα στιγμή.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το άλογο και να το ηρεμήσουν στη λεωφόρο Ελευθερίας κοντά στο s/m “Μετρό”. Στη συνέχεια συνοδεία περιπολικών το οδήγησαν έξω από την πόλη κοντά στο γήπεδο των Καλυβίων.

Εκεί με τη βοήθεια και ιδιωτών, του Γιάννη Κατσαντώνη και του Κώστα Πατήθρα, που γνωρίζουν από άλογα, κατάφεραν να το μεταφέρουν στο σημείο απ΄ όπου την “κοπάνησε”, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του αλόγου.

Πηγή: lamiareport.gr