Αναστάτωση επικρατεί στο Ζεφύρι καθώς μια 25χρονη Ρομά φέρεται να βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Συναγερμός έχει σημάνει στις εργατικές κατοικίες στο Ζεφύρι, , καθώς σύμφωνα με αναφορές, 25χρονη Ρομά βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα που είχε έρθει από τη Λαμία με το 4 ετών κοριτσάκι της, το οποίο είχε πάει στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία για αιμοκάθαρση, σύμφωνα με δημοσίευμα που μετέδωσε το protothema.gr.

Η νεαρή μητέρα φέρεται να διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Ευτυχώς, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το 4 ετών παιδί. Η νεαρή γυναίκα φιλοξενείται σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών στο Ζεφύρι από πολυμελή οικογένεια η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα.

Στο Ζεφύρι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στο Ζεφύρι το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ αστυνομικοί από το τοπικό τμήμα επιβλέπουν την καραντίνα, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

ζεφυρι κορονοιος ρομα
Την ίδια στιγμή, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Φυλής πηγαίνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ με εντολή του δημάρχου έγινε απολύμανση της πολυκατοικίας αλλά και των γύρω δρόμων.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή, διότι, όπως οι κάτοικοι δεν θέλουν να τεθεί ολόκληρη η περιοχή σε καραντίνα, όπως είχε συμβεί στη Λάρισα.