Αρραβώνας – υγειονομική βόμβα, στον καταυλισμό των Ρομά Αλάν Κογιού στην Κομοτηνή με χειραψίες, χορους και… μοίρασμα φαγητού σε πιατέλες εν μέσω κορονοϊού.

Σε.. άλλη διάσταση ζουν κάποιοι Ρομά στην ακριτική πόλη της Κομοτηνής, οι οποίοι  έστησαν γλέντι αρραβώνων εν καιρώ απαγορεύσεων κάθε είδους εκδηλώσεων που μπορούν να προκαλέσουν συγχρωτισμό.

Πάρα πολλοί Ρομά, στο βίντεο που θα σας παραθέσουμε παρακάτω, είναι σε έναν μικρό αλλά και κλειστό χώρο και χορεύουν, ανταλλάσσουν χειραψίες, χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας.

Μάλιστα ο πατέρας του γαμπρού, κοιτώντας προς την κάμερα ζητά εκπομπής ζητά “συγνώμη” από το Δήμαρχο, καθώς ο… γιος δεν μπορούσε άλλο να περιμένει και ήθελε να πάρει τη νύφη, λέγοντας πως αυτά είναι τα έθιμα των Ρομά.

“Ο κορονοϊός δεν μας σταματά”

Επαναλάμβανε μάλιστα συνεχώς ότι “ο κορονοϊός δεν μας σταματά”, τη στιγμή που η ασθένεια αφήνει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στο πέρασμά της.

Η πλευρά του γαμπρού διαπραγματευόταν το.. χρηματικό ποσό για να γίνει το προξενιό, σαν να πρόκειται για κάποιο αντικείμενο και όταν συμφωνήθηκε το τελικό ποσό, δεν παρέλειψαν να τηρήσουν το έθιμο και να κάνουν χειραψίες για 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα!

Η χαρά ήταν απερίγραπτη, βγήκαν κεράσματα προς όλους, άπλωσαν χέρια προς πιατέλες, ακουμπούσαν μύτες, στόματα και μετά ξανά τα χέρια στην πιατέλα, γλέντια, χοροί. Όλα αυτά βέβαια δεν παρέλειψαν να τα δείξουν σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook, για να δώσουν το… καλό παράδειγμα.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Βλέποντας λοιπόν πολλοί άνθρωποι τις σκηνές αυτές, μαθεύτηκε στην πόλη. Τηλεφώνησε λοιπόν στον πατέρα του γαμπρού, που μιλάει στο βίντεο, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γκαράνης όσο και ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας στην περιοχή, καθώς πρόκειται για γνωστό πρόσωπο, αφού ήταν μεταξύ άλλων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, καθώς η εκπομπή του ΣΚΑΙ “Μαζί σου” επικοινώνησε μαζί του, ζήτησε συγνώμη και χαρακτήρισε όλο αυτό ένα λάθος, απλώς τα παιδιά… βιάζονταν!

Τα συμπεράσματα δικά σας.