Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού περισσότερο και λιγότερο ουσίας, ανακοίνωσε ότι κλείνει τα σύνορά της με την Ελλάδα στις 00.00′ ξημερώματα Πέμπτης, από τον μεθοριακό σταθμό της στα ‘Υψαλα με τον αντίστοιχο μεθοριακό σταθμό της Γέφυρας των Κήπων στην Νότια διάβαση των ΤουρκοΕλληνικών συνόρων, όπως επίσης και τον μεθοριακό σταθμό του Παζάρκιουλε με τον Αντίστοιχο των Δικαίων που είναι κλειστός από μηνός και πλέον μετά την βίαιη απόπειρα εισόδου των επίδοξων Λαθροεισβολέων με την βοήθεια των τουρκικών Αρχών.

Αντίστοιχα ανακοίνωσε ότι κλείνει και τον μεθοριακό σταθμό του Καπτάν Αντρέεβο με την Βουλγαρία.

Να θυμίσουμε ότι ο κοροναϊός “καλπάζει” σε μονάδες του στρατού και τις αστυνομίας που βρίσκονται κατά μήκος του Ποταμού Έβρου με τα ασθενοφόρα και τους νοσοκόμους με τις ειδικές στολές να είναι τα τελευταία εμφανώς περισσότεροι από πριν μερικές μέρες.
Πληροφορίες από την τουρκική πλευρά θέλουν να υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον κοροναϊό στους λαθρο μετανάστες με τους αριθμούς αυτών που εμφανίζουν συμπτώματα της νόσου να ….. τρομάζουν.

Θα πρέπει να προσμετρηθεί ότι η Ελλάδα με την Κυβέρνηση και το ένστολο προσωπικό αλλά και με τους εθελοντές πολίτες της προφύλαξε την Χώρα αλλά και τα κράτη της Ε.Ε. από μια Βιολογική Βόμβα.