Την παρέσυρε στο σπίτι του –  Το ανακάλυψε η μεγαλύτερη αδελφή της

Περίεργη υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Κάρπαθο και έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης,  ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου ο πακιστανικής καταγωγής κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανήλικου τέκνου, σύμφωνα με δημοσίευμα του skyrodos.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος Πακιστανός παρέσυρε στο σπίτι του μία 11χρονη, αλλά το ανακάλυψε η μεγαλύτερη αδελφή της που την είχε παρακολουθήσει και την είδε να μπαίνει μέσα.

Η αδερφή ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα της και εκείνη κατήγγειλε τον Πακιστανό στην αστυνομία για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sky Ρόδου η συνήγορος του κατηγορούμενου αλλοδαπού άνδρα Πόλυ Χατζηγιάννη πρόκειται για μία περίπλοκη ιστορία, με επαναλαμβανόμενες συναντήσεις επί ένα 10ήμερο. «Έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή η σοβαρή υπόθεση, η οποία θα αποφανθεί για τα περαιτέρω. Από τις καταθέσεις και τα στοιχεία προκύπτει ότι δεν πρόκειται για μία μόνο συνάντηση, αλλά για επαναλαμβανόμενες επί δέκα ημέρες”, είπε η δικηγόρος του Πακιστανού.

Σημειώνεται ότι έχει κληθεί και μεταφραστής, προκειμένου να ολοκληρωθει η διαδικασία της προανάκρισης, δεδομένου ότι ο συλληφθείς δε μιλάει ελληνικά.