«Δεν μπορώ πια ανεχτώ αυτήν την υποκρισία, την μεθόδευση που υπάρχει, την διπροσωπία, το ψέμα, έφτασα στο σημείο που δεν το ανέχομαι …..» τα πρώτα λόγια του κου Χουσεϊνουγλου Τιμούρ, δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Ξάνθη για Όλους» στην πόλη της Ξάνθης, ιατρού ορθοπεδικού και εκλεγμένου επί τεσσάρων εκλογικών περιόδων.

Το “ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε” μετά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης 12 Οκτωβρίου και την υπερψήφιση θέματος που έχει σχέση με την αγορά οικοπέδου με το υψηλότατο τίμημα των, όπως αναφέρθηκε, ενός εκατομμυρίου διακοσίων πενήντα χιλιάδων €υρά, (1.250.000€), παρά του ότι θεωρείται καταχρηστική η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής των κ.κ. Τσέπελη, Φανουράκη και ενώ υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις χωρίς να υπερχρεώσουν τον δήμο με το υπέρογκο ποσό για την αγορά οικοπέδου για την ανέγερση (sic), κατά την εισήγηση δημοτικού σχολείου κατά δε την ψηφοφορία …..γυμνασίου!!!!!

Παρά του ότι σε ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε μερικά 24ωρα πριν και την πλήρη ενημέρωση των μελλών του συνδυασμού «Ξάνθη για Όλους» από τον επί κεφαλή του συνδυασμού κ. Σάββα Μελισσόπουλο η σύμφωνη απόφαση όλων ήταν να πρυτανεύση η λογική και να αποφευχθεί η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος…….

Ο κος Χουσεϊνουγλου βαθειά πικραμένος κατέθεσε τις σκέψεις στου στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα» του https://akritasradio.com/ …..

Περισσότερα στο :