Δυστυχώς η αναλγησία Δήμου, Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υπουργείου Τουρισμού, Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Μεταφορών Υποδομών και επικοινωνιών και άλλων πολλών με ή και χωρίς άμεση εμφανή ευθύνη εμπλεκομένων φορέων, ει ς δόξαν και μεγίστης απορίας των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής παραμένει για να ….θαυμάζουν τις εικόνες που μέρος αυτής της ασχήμιας “απολαυάνετε” και σεις.

Ένας χώρος που έσφυζε από ζωή, Χειμώνα Καλοκαίρι, από επισκέπτες των Τεμπών του Νέστου. Εκεί που σταματάει ο δρόμος και αρχίζει το λαξεμένο μονοπάτι, εκεί που 12 μήνες το χρόνο δεν σταματάν οι εκδηλώσεις με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη από νέους όλων των …ηλικιών.

Είχαν ένα χώρο για τον καφέ τους, το φαγητό τους, το παραδοσιακό της περιοχής γλυκό και το βράδυ δίπλα στα νερά του Νέστου ποταμού, το ποτό τους σ’ ένα μαγευτικό περιβάλον.

Είχαν τις επικοινωνίες τους, internet, αλλά και την πλήρη εξυπηρέτηση σε όλο το φάσμα των σύγχρονων επικοινωνιών.
Είχαν τον παιδότοπό τους για τους μικρούς “εξερευνητές” της άλλης άγριας μα και συνάμα φιλόξενης για τον επισκέπτη Ελλάδας, με τον μικρό ζωολογικό κήπο της ντόπιας πανίδας.

Τώρα τι;

Χάος, ντροπή και Εγκατάλειψη για λόγους …”δυσδιάκριτους”.

Φταίει ο δήμος Τοπείρου και ο δήμαρχός του Θωμάς Μίχογλου;… φταίει η Π.Ε. Ξάνθης και ο Αντινομάρχης Κώστας Ζαγναφέρης;…. φταίει ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος;…. φταίει το Δασαρχείο;…. φταίει ο ΟΣΕ και ο Δ/νων σύμβουλος και πρώην Βουλευτής ΝΔ Ξάνθης Φίλιππος Τσαλίδης;… .. Φταίει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κ. Μαρκόπουλος;….

Φταίνε όλοι μαζί και ο καθ’ ένας χώρια…

Ανεπίτρεπτη η κατάσταση, απίστευτη η πανσπερμία των φημών. Δεν ντρέπονται κιόλας που τα ακούν και νομίζουν πως…. πέρα βρέχει!!!

Από δηλώσεις ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ… από έργα όμως;