Μόνο θυμηδία προκαλούν οι δηλώσεις αυτές του Ρετζέπ Ταίπ Ερντοάν ¨Η ηθική μας και η πίστη μας δεν μας επιτρέπουν σφαγές πολιτών¨

Ξεκλήρισε μια ολόκληρη χώρα με το πλήθος των συμπολιτών του που …”χάθηκαν” δεκάδες χιλιάδες τούρκων πολιτών και ακόμη περισσότεροι είναι στις φύλακες με την ταμπέλα των πραξικοπηματιών του FETO και για αντικυβερνητικές δράσεις.
Ηταν πάρα πολύ “βολικό” γι αυτές τις “εκκαθαρίσεις” τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της 15ης προς την 16η Ιουλίου του 2016 με την ώρα που ξεκίνησε το όλο project να “βγάζει μάτια”.
Τώρα που βρήκε τον σύμμαχο Τραμπ ο Ερντογάν συνεχίζει να δηλώνει “Δεν θα σταματήσουμε την επιχείρηση, ούτε αναζητούμε ενδιάμεσο”
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως δεν θα σταματήσει την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης ενώ την “βγήκε σκληρά” στα κράτη της Δύσης και δη της Ε.Ε. που η σταση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ….”κότες λειράτες και άκρως κακαρίζουσες”

Οι τίτλοι των δηλώσεων Ερντογάν είχαν ως εξής :
“Η επιχείρηση συνεχίζεται με επιτυχία. Εμείς δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο σε μια στιγμή. Το θέμα αυτό έχει ένα παρελθόν 50 ετών. Από τους 3.650.000 πρόσφυγες, οι 350.000 είναι Κούρδοι. Η πλειοψηφία εξ αυτών ήρθε από το Κομπάνι.
Αυτό δεν συνάδει καθόλου στον Αραβικό σύνδεσμο. Εσείς πόσους Σύριους δεχθήκατε; Εσείς αποβάλλατε την Συρία από τον Αραβικό Σύνδεσμο. Τώρα την δέχεστε για να προσβάλλετε την Τουρκία. Ο Αραβικός Σύνδεσμος έδωσε ένα γρόσι για τους πρόσφυγες ; Όχι.
………….
Μπροστά μας υπήρχαν δύο δρόμοι, Ή θα βάζαμε το κεφάλι μας στο μαχαίρι του χασάπη ή θα αγωνιζόμασταν. Το θέμα δεν είναι ούτε η ISIS, ούτε το ΠΚΚ, το θέμα είναι πως υπάρχει ένα σχέδιο που εφαρμόζεται στην περιοχή μας.
Στην ιστορία της Τουρκικής Δημοκρατίας, δεν υπάρχει η διαπραγμάτευση με μια τρομοκρατική οργάνωση. Για αυτό και δεν αναζητούμε ενδιάμεσο. Η Τουρκία δεν διαπραγματεύεται με τρομοκράτες, καθώς είναι μια χώρα με σοφία και πείρα που γνωρίζει πως ακόμη κι αν γίνουν διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν ούτε σημασία ούτε νόημα.
Ξεδιάντροπα χλευάζει και προκαλεί τους θεματοφύλακες των δημοκρατικών θεσμών “φίλους και συμμάχους” του οι οποίοι “σφυρίζουν αδιάφορα” γυρνώντας το κεφάλι τους αλλού!!!!
………..
Συνεχίζουν οι δηλώσεις-ομιλία του Τούρκου Προέδρου, φίλου και συμμάχου του Τραμπ του Πούτιν της Μέρκελ και των…. άλλων “παιδιών”…….
“Αυτοί οι οποίοι ζούνε αγκαλιά με τους τρομοκράτες, μπορεί να κάνουν παζάρια με τα αιτήματα τους, αλλά εμείς δεν ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο. Όταν ιδρυθεί στην Συρία μια νόμιμη κυβέρνηση που θα αντιπροσωπεύει όλα τα μέρη, τότε τα μέρη στα οποία έχουμε διασφαλίσει την ασφάλεια, θα αφήσουμε την διοίκηση σε εκείνους. Εμείς μόνο χτίζουμε, αναβιώνουμε, αλλά ποτέ δεν διώκουμε.

Κάποιες δυτικές χώρες μας ζήτησαν να σταματήσουμε την επιχείρηση.

Δεν θα σταματήσουμε την επιχείρηση. Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μας για τις περισσότερες από 900 βολές πυροβολικού που έγιναν προς την χώρα μας, όπως και για τους μάρτυρες μας.
Ούτε ένας δεν μας είπε ένα μισό ¨συλληπτήρια¨.
Σε αυτούς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.
Δεν περίμεναν πως ο τουρκικός στρατός θα αποσπάσει τόσο γρήγορα αποτελέσματα.
Με ειδήσεις από το υλικό της τρομοκρατίας, συνέχισαν να μας ασκούν κριτική. Εμείς δώσαμε τις απαντήσεις. Και στο παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει αυτή την στάση.

Εεεεεε Δύση….Εεεεε Αραβικέ Σύνδεσμε. Εεεε χώρες με λίγη συνείδηση, φυσικά και θα γυρίσει αυτός ο κόσμος .

Όταν μια μέρα αυτοί οι τρομοκράτες φτάσουν στην πόρτα σας, όταν οι βομβιστές αυτοκτονίας εκραγούν στις πόλεις σας, να δούμε αυτοί που τώρα στηρίζουν τους τρομοκράτες, τι θα σας πούνε; Πως θα φερθείτε ; Εκείνη την μαύρη μέρα που θα φτάσουν σε εσάς τι θα κάνετε; Απευθύνομαι στις χώρες του ΝΑΤΟ. Μα καλά πότε το ΠΚΚ έγινε μέλος του ΝΑΤΟ; Τους δίνετε πυρομαχικά, όπλα και εξοπλισμό. Ευρώπη, Γερμανία και Γαλλία παράσχουν κάθε στήριξη.

Υπάρχουν τούνελ 90 χλμ. Το τσιμέντο το δίνει η γαλλική εταιρία. Θα λογοδοτήσουν για αυτά.

Σχετικά με την συκοφαντία για σφαγή αθώων.
Στην τουρκική ιστορία δεν υπήρξε ποτέ σφαγή αθώων. Αυτό δεν το επιτρέπει ούτε η πίστη μας, ούτε η ηθική μας.
Αλλά εκείνοι έχουν παρελθόν με σφαγές πολιτών. Μα εσείς δεν είστε που σφάξατε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Αλγερία; Τους είπα ¨Κοίτα στον καθρέφτη, στον καθρέφτη!¨. Κι αν ανοίξουμε τα τεφτέρια τους για την Αφρική και τι δεν θα βρούμε…

Αν θέλετε να δείτε σφαγή πολιτών, δείτε αυτά που έκανε η Συρία στο Χαλέπι, στην Ιντλίμπ και στην Ράκκα, κοιτάξτε στα μέρη όπου δεν πάτησε Τούρκος. Δείτε στο Αφγανιστάν, στο Αρακάν, στον Καύκασο, στο Αν Καραμπάχ, στα Βαλκάνια, δείτε στην Βοσνία.
Δείτε την Κύπρο πριν από την επέμβαση.”

Αληθεύει ότι για να σταματήσουν τα κύματα των Τούρκων στρατιωτών που άρχισαν να λιποτακτούν στο μέτωπο της Συρίας τα σταματούν εντεταλμένοι αξιωματικοί με τον προσωπικό τους οπλισμό και την απειλή εκτέλεσης επί τόπου;

με βοήθεια απο tourkikanea.gr