Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 64χρονος φέρεται να ασελγούσε συστηματικά σε 8χρονο κοριτσάκι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Τουρισμός για όλους 2024”: Που θα βρείτε τα αποτελέσματα

Ο στόχος είναι μια δίκαιη τουριστική ανάπτυξη που να...

Sunlight Group: Εντυπωσιακές επιδόσεις για 3η συνεχόμενη χρονιά

Η Sunlight Group, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Oμίλου Olympia...

Ανατριχιαστικές περιγραφές του παιδιού στη μητέρα του για τα όσα νοσηρά του έκανε ο γείτονας

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών, με θύμα αυτή τη φορά 8χρονο κορισάκι, που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, στα χέρια ενός 64χρονου, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην κοινότητα Άβαντα. Ο γείτονας της οικογένειας -σύμφωνα με την καταγγελία- εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας του παιδιού και προχωρούσε συστηματικά στην σεξουαλική κακοποίηση.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το 8χρονο κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα του τα όσα νοσηρά του έκανε ο 64χρονος. Η γυναίκα έντρομη πήγε στην Ασφάλεια, όπου περιέγραψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, και ακολούθησε η σύλληψη του δράστη.

Όπως προέκυψε από την καταγγελία της μητέρας, ο γείτονας παρακολουθούσε τις κινήσεις της μητέρας του παιδιού κι όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι τους στην περιοχής Άβαντος της Αλεξανδρούπολης, πήγαινε στο κοριτσάκι και φέρεται να εκτόνωνε τις ορέξεις του!

Το κοριτσάκι αφού εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και επιβεβαιώθηκαν όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, προχώρησε η ιατροδικαστική εξέταση. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο, που παραμένει ανοιχτή ώσπου να ενσωματωθεί το πόρισμα της εξέτασης.

spot_img