Έχουν περάσει χρόνια το εγώ το εσύ,σταμάτησε να γίνεται εμείς και όλοι ,ο καθένας απ το δικό του μετερίζι,αντί να προσπαθεί να βελτιώσει και να καλυτερεύσει τις συνθήκες της ζωής μας,αντιπαρέρχεται και ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου.

Γιατί Κυρία μου Κύριέ μου ?
μαζί κοπιάσαμε,μαζί ξενυχτήσαμε,?μαζί φέραμε τα πάνω κάτω στις ζωές μας?μαζί θελήσαμε να δούμε την αντιπέρα όχθη,αλλά με αισιοδοξία,με καλοσύνη,με ευλάβεια ,σ αυτά που αφήνουμε πίσω και με ευχές ,σ αυτά που θα θέλαμε να αντικρύσουμε μπροστά μας?

Πολλά γιατί ,παλεύουν μέσα μας ,με την έρημη αυτή την αδικία,τον ωχαδερφισμό ,να χτυπά πάντα τις θύρες μας,μα εμείς εγκλωβισμένοι στους δικούς μας μικρόκοσμους.δεν αφήναμε να περάσει η παραμικρή αχτίδα φωτός.

Ενα φως που άλλοι παλεύουν ,μάχονται να το βρουν,γιατί ίσως να μην τους ήρθαν όλα βολικά και εύκολα,θετικά κατευθυνόμενα,είτε γιατί άλλοι επέλεξαν το παρόν τους ,μα και αυτοί πρέπει να χαράξουν το δικό τους το μέλλον.

Εχω διαβεί πολλές ανηφοριές στη ζωή μου ,ευτυχώς άριστα μαθήματα για μένα ,για τώρα,που αντιλήφθηκα το απλό και το ξεκάθαρο,πως αν εσύ ,εγώ ,δε φροντίσουμε για τον εαυτό μας,κανείς και τίποτα δε θα ναι σε θέση,να αντιληφθει κυρίως τις δικές μας ανάγκες,θέλω και προτεραιότητες.

Δεν είμαστε ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ σε καραντίνα ,για τιμωρία,αν και θα πρεπε,θα άξιζε να το υποβληθούν,αυτοί οι λίγοι,οι πολλοί που ξεθαρρεμένοι ,απ τη δική τους στραβοκεφαλιά ,επέβαλλαν και σε μας τους υπόλοιπους,τον κατ οίκον περιορισμόν,φυσικά με ανάλογες διευκολούμενες έντυπες κατευθύνσεις.

Μα το μυαλό ,η καριδά ,δε θέλει χάρτη,δεν απαιτεί πρακτικές οδηγιών,κατευθυντήριων δρόμων και μονοπατιών.

Η ψυχή,η καρδιά δε φυλακίζεται και ούε επανδρώνεται με μάσκες ασφυξίας,ζωής και διεκδίκηςής της ,με οιονδήποτε τρόπο.

Οι γείτονες ,τους είδαμε να φορούσε αντιασφυξιογόνες μάσκες,τα παραμύθια της Χαλιμάς,καλά κρατούν,αλλά τα παιδιά μας ,τα παιδιά σας,άγρυπνοι φρουροί στα σύνορα,για τα ρημαδο κολλήματα και κέφια ενός νοσηρού εγκεφάλου ,που χει την ατυχία να κατοικεί ,σε ένα ακατοίκητο πεδίο βολής,που ονειρεύεται συνέχεια,άλλος καλός κάλος κι αυτός,που το κάλλος ,δεν υφίσταται ως λέξη,στο παραμικρό του μόριο ύπαρξή ς του.

Κύτταρα καμμένα που το μόνο που λυγουρεύονται σαν τροφή,είναι οι σάρκες,οι σκέψεις και τα μυαλά ,οι δυναμικές δυνατών ισχυρών μυαλών,που ποτέ δε θα φτάσουν,γιατί ξέρετε,μπορεί να πιστέυουν στον Αλλάχ οι δαύτοι,αλλά ο δικός μας Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός,δε θέλει και δεν ανέχεται την αδικία.

Καθώς και αυτοί το θεωρούν ως θεός τους,ας μην παρερμηνεύουν και αλλοιώνουν τα γραπτά ,γιατί δεν πιστέύω να υπάρχει ένας τόσο ανήθικος καιανώμαλος ,στα σχέδιά του θεός,παρά αυτοί ,με την αμάθεια,ημιμάθεια και κυρίως με τη στείρα τους σκέψη και στάση ζωής,τα έχουν όλα κατά δικά τους μέτρα και σταθμά.,χωρίς τα γαϊδούρια να υπολογίζουν ψυχούλες;αθώες.

Είτε αναφέρεται σε μια γυναίκα που θέλει ,να διεκδικήσει,γιατί η ελευθερία σκέψης και η αποτύπωςή της ,είναι ανθρώπινο δικαώμα και ας μάθουν οι ανόσιοι και ανίεροι ψυχοβγάλτες επί της γης,πως ναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,απλά για κακή τους τύχη ,έτυχε να ζουν εκεί,ανάμεσα στα δίποδα τα απαίσια και τα μιαρά ,τα νοσηρά και τα ακαταλαβίστικα υπό όντα1

Η οργή μου τεράστια,η καρδιά μου ολοένα και περισσότερο πετρώνει,δε δέχεται την αδικία,την απραξία,μα κυρίως εκείνη τη χαζοπαθητικότητά μας ,που ενώ ξέρουν τη λύση,τις απαντητικές επιστολές,μέσω ρυππών,όχι αναγκαία ,απαραίτητα ,εχθροπραξιών,αλλά μέσω ένδυσης.

Ναι ,να ενδύσουν το φράχτη,άλλωστε χειμώνας,θα κρυώνει ,απ τις ψυχές εκείνων που τον πλαισιώνουν και τον καταριούνται να μην υπήρχε.
Αν μπει λίγο ρευματάκι,έτσι ρε παιδιά ,για ζεστασιά ,να δεις τι καλά θα την κάνουν,όχι απλά με ελαφρά ,αλλά με αλματάκια ,που ούτε στα ψωροκρεββατά τους ,δεν έχουν πάρει είδηςη τι θα γινόταν.

Που έρχεστε ρε λαμόγια του κερατα?
Ρε άτιμες φάρες του τρισκατάρατου?

Δε με νοιάζει αν το κείμενο αυτο το δεχθούν,εγώ ξέρω πως θέλω την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΕΣ.ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΑΚΙ,ΝΥΜΦΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΨΥΧΩΝ…ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΑ ΜΥΑΛΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΓΝΑ ΚΟΡΡΜΑΚΙΑ .

ΕΕΕΕ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕ.
ΞΥΠΝΑΜΕ……..ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!

ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ….ΟΡΓΗ ΙΟΥ….ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΛΑΟΥ….ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ.

ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΩΡΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ??????

Συγχωρέστε με για το ύφος μου ,αλλά τόσες μέρες κάνω υπομονή,να φερθώ κόσμια ,αλλά …….

ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ…ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ .ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!!