Απόπειρα δολοφονίας του Φαήλου Κρανιδιώτη νωρίς το πρωί στην Ακαδημίας, στο ύψος του Δικηγορικού Συλλόγου;

Ο δικηγόρος οδηγούσε το αυτοκίνητό ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν μια νεαρή γυναίκα. Αίφνης στο φανάρι σαλτάρει πάνω σαν δαιμονισμένος εξορκιστής ένας ξεσκέπαστος τρομοκράτης ο οποίος ήθελε να δώσει εξετάσεις για να προσληφθεί στον Ρουβίκωνα.

Ο νεαρός “πίθηκος”-όπως τον χαρακτηρίζει ο lykavitos.gr-σάλταρε πάνω στο αυτοκίνητο του γνωστού δικηγόρου και άρχισε να σπάζει το παρμπρίζ του με απίστευτη μανία. Τα θραύσματα έπεφταν πάνω στο πρόσωπο του ηρωικού μαχόμενου δικηγόρου και αρχηγού της Νέας Δεξιάς καθώς και της συνοδηγού του.

“Ηταν τέτοιο το θράσος και η μανία του νεαρού φασιστοειδούς, ή η αίσθηση του ότι θα μείνει ατιμώρητο, που πραγματοποίησε αυτή την πρωτοφανή επίθεση, χωρίς κανένα κράνος ή κουκούλα και σε σημείο που υπάρχουν δεκάδες κάμερες και έφυγε σαν «κύριος»…”σημειώνει ο lykavitos.

Από την πλευρά του ο Φαήλος Κρανιδιώτης αντιμετώπισε με προσήκουσα ψυχραιμία την επίθεση, αλλά δηλώνει δικαιολογημένα οργισμένος, με την ανύπαρκτη Πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει επιτρέψει σε όλες αυτές τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ να μετατρέψουν την καρδιά της Αθήνας σε τσιφλίκι τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ
«Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΕΚΤΗ» ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ»

Αθήνα, 7 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης αναφερόμενος στη σημερινή επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα το πρωί πήγα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στην οδό Ακαδημίας, στο διοικητικό και εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας για δουλειές του δικηγορικού μου γραφείου.

Βλέπετε, οι κανονικοί άνθρωποι, δουλεύουμε ή όποιοι είναι άνεργοι ψάχνουν για δουλειά.

Την ώρα που με τον συνοδηγό μου ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε, ένα νεαρό άτομο ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου μου, έσπασε με μία κλωτσιά το παρμπρίζ και έφυγε τρέχοντας από την Μαυρομιχάλη και χάθηκε στα Εξάρχεια.

Βέβαια, ήταν άτυχος στην πρεμούρα του να κάνει αυθορμήτως “επανάσταση” του δειλού αλλά θα το καταλάβει μετά. Ελπίζω μόνο να έχει φωτογένεια…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει μετατρέψει όλη την Πρωτεύουσα σε άβατο ανομίας και βίας της κάθε ακραίας ομάδας και για άλλη μία φορά θα τους πω πως το ολοκληρωτικό φίδι που τρέφουν στον κόρφο τους, τους δάγκωσε ήδη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και θα τους ξαναδαγκώσει.

Η βία κατά πολιτών, της περιουσίας τους, δημόσιας περιουσίας και πολιτικών κομμάτων είναι «ανεκτή» μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Κύριε Τόσκα, όλα καλά, ε;».