ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ,ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ !!!

Με βάσιμες υποψίες και στοιχεία, είναι δύσκολο πια να αφεθούμε στα χέρια μη ιθυνόντων, που ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι γίνεται κα τι θα πάθουμε στο μέλλον

Να νιώσουμε ασφαλείς και να τηρήσουμε το γράμμα και το αλφάβητο ολόκληρο του νόμου, αλλά στο Σύνταγμα, στον Όρκο του Ιπποκράτη, ποιος θα αντιαχθεί ,ή μάλλον ,γιατι αντιτάσονται και κηρύττουν σε αναστολή τους υγειονομικούς κι όχι μόνο υπαλλήλους στη χώρα?

Να δούμε μέσα απ τα δικά σας μάτια, τι μας είναι ωφέλιμο και τι θα πρέπει να αποφύγουμε για να μη νοσίσουμε,΄λέμε τώρα κι εδώ πάλι.

Κοροιδευόμαστε οικτρά, μας παίζεται στα δάχτυλα του ενός χεριού σας …την ανασφάλεια, το φόβο, την ανεργία.

Τι να μου κάνει το εμβόλιο, όταν λεπτό το λεπτό, μας κηρύττετε το κράτος ανίκανο, ανάξιο, επικίνδυνο για μας και τα παιδιά μας.

Άραγε οι ψυχές εκείνες που δώσανe τους εαυτούς τους και πάνω απ αυτούς, να τους αναλογιστεί κανένας και να ταχθεί υπέρ τους ?λέω και πάλι εγώ μόνη μου .

Τι να τα πει το εμβόλιο, ο κίνδυνός τους, τάχα, όταν τους κλείνετ6ε τις πόρτες, τα κατατάσσετε σε στρατιές ανέργων, χωρίς να δείτε την αιματοβαμμένη, απ τα δικά σας μιαρά; χέρια ψυχή τους

Τι να μου πείτε δόλια λαμόγια ης συμφορας και της απάνθρωπης στάσης σας, όταν τα παιδιά μας θα φοιτήσουν μεν, αλλά από τώρα ,προσπαθουν να χαράξουν πορείες, να χουν τ6α κατάλληλα εφόδια για να γίνουν μετανάστες ,οικονομικής διέλευσης ,απ την υποανάπτuκτη Ελλάδα μας ,στον ανθρωποκεντρικό τους μέλλον της Ευρώπης ή όποιας άλλης Ηπείρου !

Τι να μου κάνει μωρέ το εμβόλιο, που και να το κάνω, δεν ξέρω ανθα ζήσω, θα πεθάνω, ακόμα και τι συνέπειες, τραγικές, θα αναγκαστώ, θα κληθώ να επιβιώσω μ αυτές!

ΑΑ ξέχασα, ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ!!!!!!!