“Ο πρόεδρος (σ.σ. του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Γιάννης Μπούτος), γι ακόμη μια φορά απέδειξε ότι είναι πρόεδρος της μιας συγκεκριμένης παράταξης, μιας μικρής παρέας, θα έλεγα δέκα(10) ατόμων.

Δεν εκπροσωπεί το Σώμα, διότι έχει αντιδημοκρατική συμπεριφορά, κάτι που έχει δηλώσει με ανακοίνωσή του σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και η παράταξη του κου Χατζηθεοδώρου.

Ο άνθρωπος αυτός δεν λειτουργεί με βάση τον νόμο και έχει αποδειχθεί αυτό, προφασίζεται ότι δεν τηρούνται τα μέτρα έτσι ώστε να παραβρίσκονται οι δημοσιογράφοι.

Εν ολίγοις ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ δεν θέλει να μάθει η κοινωνία το τι θα συζητηθεί σήμερα σε ένα τόσο μεγάλο και πολύ σοβαρό θέμα όπως είναι το Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο.

Δυστυχώς σ’ αυτές τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες που έχει ακολουθήσει ο πρόεδρος ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και ΘΕΣΜΙΚΑ.

Έχει καταντήσει να κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο, μια μικρή παρέα ανθρώπων, οι οποίοι μόνοι τους αποφασίζουν.

Εμείς δεν πρόκειται να το δεχθούμε και να το ανεχτούμε αυτό……

Ήδη υπάρχει πρόταση μομφής στο πρόσωπό του…….

…… εγώ μέσα στην αίθουσα τον έχω κατηγορήσει για ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, δηλαδή ότι δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο που να απαγορεύει τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο να παρευρίσκεται μέσα στην αίθουσα όταν κρατιούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας……”

…… Η συνέχεια των δηλώσεων του Πασχάλη Λύρατζη (Νέα Ξάνθη), όπως επίσης και δηλώσεις επί του θέματος των άλλων επί κεφαλή των συνδυασμών στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης και σε ζωντανή σύνδεση με τον πρ. Δήμαρχο κ. Χαρ. Δημαρχόπουλο στην εκπομπή “Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα” στις 15.30′ από τον https://akritas.tv/ ….

Ευτυχώς είμασταν ψύχραιμοι από τον https://akritas.tv/ στην “επίθεση” του κ. Γιάννη Μπούτου προέδρου του Δημ. Συμβουλίου

Οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι αποκομμένες από γενικότερο σχέδιο δημιουργίας σημαντικών προβλημάτων αποσταθεροποίησης της ΑΚριτικής περιοχής……

Όταν η Αλαζονεία κατοικοεδρεύει στην εξουσία και απουσιάζει ο έλεγχος, όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας πολλαπλάσια και στον χειρότερο δυνατό βαθμό…..

Δεν είναι “στραβός ο γιαλός” απλά οι συγκεκριμένοι “κύριοι” στραβά αρμενίζουν”… κρίμα!!!