Ο δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καπζά δημοσιοποίησε φωτογραφική προκήρυξη πρόσληψης ατόμων στα Πομακοχώρια της Ξάνθης, με απαραίτητο προσόν την γνώση τουρκικής γλώσσας . Η οποία γνώση πρέπει να αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από πανεπιστήμιο της Άγκυρας!!!

Οι προσληφθέντες θα αμείβονται με χρήματα του ΕΣΠΑ απ΄όπου χρηματοδοτούνται οι προσλήψεις αυτές.
Απροκάλυπτα στην εν λόγω περίπτωση προσπαθούν να “δείξουν” στο σύνολο της θρησκευτικής μειονότητας στη Θράκη ότι έχουν την δυναμική, ελλείψει λειτουργίας των νόμων από τις αντίστοιχες μειονοτικές και ψηφοθηρικές πολιτικές που εφαρμόζει την περίοδο αυτή η Κυβέρνηση, με την προτροπή των μειονοτικών Βουλευτών της Θράκης, την πολιτική της Τουρκίας στην ελληνική Επικράτεια!

Για προσλήψεις στη Θράκη και δη σε μειονοτικούς δήμους, με απαραίτητο προσόν οι υποψήφιοι να μιλάνε την τουρκική γλώσσα έχοντας πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από πανεπιστήμιο της Άγκυρας, δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της διοίκησης και τι απαντήσεις θα δώσει στις ενέργειες του δημάρχου Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζα, αν ποτέ δοθούν.

Έχουμε χάσει τελείως τον έλεγχο ή είναι δική μας εντύπωση;
Το δε ρητορικό ερώτημα αν “Θα ασχοληθεί κάποιος από την Αθήνα ή θα συνεχίσουμε να κοιμόμαστε. Ή ακόμη χειρότερα να κάνουμε ότι κοιμόμαστε” έχει απαντηθεί για τους ανησυχούντες γνωρίζοντες τα της μειονότητας στη Θράκη !!!

Στον αυτόματο πιλότο τα “θέματα”, εμείς στη Νιρβάνα μας, και αυτοί να αλωνίζουν…. Ποιος φταίει στο τέλος;

Είδωμεν….

ΔΗΜΟΣ-ΜΥΚΗΣ-ΣΟΧ1_ΕΥΡ_2017-ΚΕΝΤΡΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-Εγκεκριμενη-απο-ΑΣΕΠ