Σε σύγχρονο “Γιοφύρι της Άρτας” έχει μετατραπεί το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, με την αγανάκτηση να ξεχειλίζει από αθλητές και τις οικογένειες τους, παρατηρώντας τις κατά περιόδους επικοινωνιακές φιέστες της σημερινής Δημοτικής Αρχής και τις καταληκτικές ημερομηνίες να «τρέχουν», παρά τις κατά περιόδους δηλώσεις του Δημάρχου Τσέπελη ότι … σήμερα τελειώνει- αύριο τελειώνει, με τους μήνες και τα χρόνια να περνούν και την εγκατάληψη να καταγράφουν εύγλωττα οι εικόνες…..

Ακόμη μια επιστολή αγανάκτησης για τις εικόνες του δείχνουν την εγκατάλειψη ενός ακόμα πολύπαθου έργου, πόσα και πόσα δεν δηλώθηκαν από τους κους Τσέπελη Φανουράκη χρόνια πολλά τώρα με τις ιδιότητες τότε, των αντιδημάρχων και σημερινών Δημάρχου και αναπληρωτή δημάρχου, αντιδήμαρχο Φανουράκη.

Επί τέλους ας κάνει έστω και τα ελάχιστα προς την κατεύθυνση επίλυσης των οξύτατων προβλημάτων η Δημοτικής Αρχή πέραν των …..φωτογραφήσεων και των ατέρμονων ευχαριστιών.

Το διαρκές στον χρόνο “thanks giving” ας ακολουθηθεί από εργα και πράξεις. Στον δυτικό κόσμο κρατάει μια βδομάδα εδώ μέχρι στιγμής ξεπερνάει τα ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ….

Η νεώτερη επιστολή που βλέπει το «φως της δημοσιότητας» από τον κ. Δημαρχόπουλο γράφει:

«Η αφοσίωση του κ. Δημάρχου Ξάνθης και του επιτελείου του, στο αέναο παιχνίδι των «απευθείας αναθέσεων» και των «μεθοδευμένων διαγωνισμών», δεν του αφήνει χρόνο να ασχοληθεί με την επικίνδυνη στασιμότητα που επέφερε την τελευταία διετία στην πόλη.

Η υπερπροσπάθεια της σημερινής Δημοτικής αρχής, να εδραιώσει τις πελατειακές της σχέσεις, έχει καταστήσει ακόμα και την απλή υλοποίηση έτοιμων έργων της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, ένα άπιαστο όνειρο.

Το μόνο που κατάφεραν επί των ημερών τους, είναι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση όχι μόνο των έργων που ήταν σε εξέλιξη και υλοποιούνταν την προηγούμενη δημοτική περίοδο, αλλά ακόμα και όσων είχαμε εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις και είχαν ήδη εγκριθεί από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο!!!

 Θετικό, στην επικρατούσα κατάσταση, είναι ότι η πολιτική της οπισθοδρόμησης, έχει γίνει αντιληπτή από το μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών μας, μιας και αναγκάζονται να την υποστούν στην καθημερινότητά τους.

Επισκεφτήκαμε, μετά από διαμαρτυρίες δεκάδων δημοτών, το χώρο άθλησης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Ξάνθης. Η κατάσταση που συναντήσαμε, δεν μας εξέπληξε τόσο, όσο μας εξόργισε.

Το μοτίβο της κατάστασης ίδιο με αυτό που επικρατεί γενικότερα στην πόλη … δηλαδή, «πλήρης εγκατάλειψη», παντού!!!

Πέρασαν 27 μήνες, της δικής τους δημοτικής θητείας, για να φτάσουν μετά από ακυρώσεις διαγωνισμών…!!! να ξεκινούν πάλι από την αρχή… στοιχεία που αναδεικνύουν και αποδεικνύουν το μηδενικό τους έργο.

Εξηγείστε στους Ξανθιώτες, για ποιο λόγο δεν αθλούνται στο καινούριο ταρτάν για το οποίο είχαμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση και έγκριση ήδη από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, τον ΑΠΡIΛΙΟ του 2019.

 Εξηγείστε στους Ξανθιώτες, για ποιο λόγο ακυρώθηκε ο διεθνής ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός σας… για το ταρτάν;;;!!!

 Εξηγείστε στους Ξανθιώτες, για ποιο λόγο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) βρίσκεται στην τραγική αυτή κατάσταση;;!!!

 Κάθε φορά που βάζετε, τις δημόσιες εμφανίσεις, τις χειραψίες, τις φωτογραφήσεις, και το ψέμα πάνω από το συμφέρον του Ξανθιώτη, θα μας βρίσκετε απέναντί σας, με την αλήθεια και τα στοιχεία που την αποδεικνύουν.

Αιδώς, Αργείοι…

Για την Δημοτική Παράταξη, «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος, π. Δήμαρχος Ξάνθης»