Ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας από την Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” που λέει:

“Η Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» μετά την παραίτηση και αποχώρηση του προέδρου της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κ. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Πέτρου θα συνεχίσει την πορεία της με αποκλειστικό της σκοπό και στόχο να είναι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων όλων των συναδέρφων της Δ.Α. Ξάνθης.

Η παράταξη μας συνεχίζει ενωμένη και καμία αποχώρηση δεν θα αφήσουμε να διαταράξει, και να πλήξει το ενωτικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη μας. Παραμένουμε ενωμένοι, συνεχίζοντας να δουλεύουμε πλέον μόνο σαν ομάδα, και προσηλωμένοι στον μοναδικό μας στόχο, που είναι ο συνάδερφος και μόνο.

Προσωπικές φιλοδοξίες, οφέλη και ηγεμονικές τάσεις δεν χωράνε στην παράταξη που έχει ως γνώμονα μόνο τα συμφέροντα των συναδέλφων. Για όσο διάστημα οι συνάδερφοι θα μας τιμούν με την ψήφο τους θα βρισκόμαστε στη διοίκηση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης χωρίς προσωπικά οφέλη.

Σας δίνουμε την υπόσχεση ότι δεν θα αφήσουμε πλέον ποτέ κανέναν να συμφωνεί και να ταυτίζεται με αποφάσεις και εντολές της εκάστοτε διοίκησης που θέλει να διαταράξει την υπηρεσιακή ζωή του κάθε συναδέρφου.

Συνάδελφοι οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα συγκρουστούμε με όποιον είναι ενάντια στα εργασιακά μας συμφέροντα.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…”