“Κλείστε τα Σύνορα ΤΩΡΑ, ΦΤΑΝΕΙ πια τόση ΑΣΥΔΟΣΙΑ”

Ήταν τότε στο μακρινό στον χρόνο 1991 … όταν εγώ μαζί με τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Δημήτρη Σταυρόπουλο πήραμε εντολή από την ηγεσία ειδήσεων του ΑΝΤ1 Ρήγα -Παπουτσάνη να καταγράψουμε Θέματα από την Θράκη, με γενικό τίτλο “Η Θράκη στο Στόχαστρο”.
Ένα από αυτά ήταν και τα περάσματα των λιγοστών τότε σε αριθμό, λαθρομεταναστών, στον Έβρο που αυτοί οι δύσμοιροι λειτουργούσαν περισσότερο ως … “πειραματόζωα” από την μεριά των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων (ΤΕΔ) ελέγχοντας από την Ελληνική πλευρά …. αντιδράσεις!!!

Δεν περνούσε “κουνούπι” , όχι τώρα δηλαδή που αν θελήσουν και δοθεί η μια και μοναδική “διαταγή” μπορεί από τις δυνάμεις που είναι επιφορτισμένες για την φύλαξη της συνοριογραμμής υπάρχει περίπτωση να περάσει έστω και …..”κουνούπι”.

Τότε για ένα Stud-up που έγινε, εκεί που έγινε (sic), κινητοποιήθηκε…. κόσμος και ντουνιάς!!!!

Σήμερα είναι τόσο ανίκανοι όλοι αυτοί που υπηρετούν στις εσχατιές του Ελλαδικού χώρου και δεν μπορούν να….. τους σταματήσουν; (video)
Ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν οι παροικούντες στην “πλατεία”;

Είναι τόσο ανίκανες οι υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους;….. Κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Έχουν όλα τα εργαλεία για να προστατέψουν το Ελληνικό Έδαφος και τον Κύρος αυτής της Χώρας και των Κατοίκων της….

Δεν δίνεται όμως αυτή η ολιγόλογη διαταγή από τους Κυβερνώντες….

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΦΤΑΝΕΙ πια τόση ΑΣΥΔΟΣΙΑ….

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά ενώ μας δήλωνε ο Πρωθυπουργός από το ύψωμα ΑΕΤΟΣ στον Έβρο επ’ ευκαιρία της άσκησης “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 19” αναφερόμενος στους στρατιωτικούς “H άμυνα της χώρας βρίσκεται σε καλά χέρια” και “ήταν είναι και θα είναι το δόρυ αλλά ταυτόχρονα και η ασπίδα της πατρίδας μας”, γιατί όμως, κ. Πρωθυπουργέ δεν τους αφήνετε να είναι η “ασπίδα της Πατρίδας μας“;

Έχουμε το προσωπικό, τους καλύτερους από τους επαγγελματίες του είδους παγκόσμια, έχουμε τον πολυεπίπεδο εξοπλισμό που χρειάζεται, έχουμε τους κατοίκους που βοηθάνε σε υπερθετικό βαθμό τις υπηρεσίας για την προστασία των συνόρων, δεν έχουμε όμως τις πολιτικές και τους πολιτικούς με “κύρος” για να δώσουν τις εντολές όπως αρμόζει για την προστασία μας….

Σε έρευνα μας από το akritasnews.con και akritas.tv μπορείτε να δείτε….. (video+photo) βρήκαμε σχεδόν τα πάντα….. από χάρτες πορείας με τα way-points με συντεταγμένες για τα συστήματα GPS και Glonass, να καθοδηγούν, σημεία εισόδου (από καλά, υποτίθεται, φυλασσόμενες περιοχές) όπως επίσης και από εναλλακτικές, οδηγίες για την αίτηση Πολιτικού Ασύλου, διαφημίσεις για την κατάρτιση ομάδων προώθησης, έως και ΙΧΕ εφοδιασμένα με συστήματα πλοήγησης…. μόνο ασύρματους Have quick φορητούς και εποχούμενους, δεν εντοπίσαμε … ακόμα, ας είναι καλά τα κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας!!!!

Ή εμείς είμαστε πάρα πολύ καλοί ρεπόρτερ (sic), ή κάποιους δεν τους αφήνουν να προστατέψουν την Ελλάδα και την Ελληνική Κοινωνία.
Ότι θέλετε σκεφτείτε, βγάλτε τα συμπεράσματά σας….

Το Σχέδιο αφελληνισμού της Ελληνικής Κοινωνίας, εξελίσσεται….