Στο στόχαστρο κύκλων της εξουσίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), λόγω του καθοριστικού της ρόλου, στο φλέγον ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων, που γίνονται αντί ευτελούς τιμήματος, με προεξάρχουσες αυτές του πρώην αεροδρομίου του «Ελληνικού» και του Αστέρα Βουλιαγμένης αλλά και της δυναμικής παρέμβασης που ετοιμάζει στο θέμα της προστατευόμενης περιοχής της Κασσιόπης Κερκύρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες έχουν περιέλθει στην διάθεση της Ομάδας, υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο εξουδετέρωσής της, τόσο μέσω της δυσφήμισης και της κατασυκοφάντησης του Προέδρου της, Βασίλειου Αναστασόπουλου, όσο και των μελών της.

Για το σκοπό αυτό έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή βρώμικοι μηχανισμοί σπίλωσης συνειδήσεων, προκειμένου να σταματήσουν, την από 25ετίας προσπάθεια της ΟΚΕ, για διαφάνεια στον Δημόσιο βίο, την αποκάλυψη κυκλωμάτων που νέμονται τον Δασικό μας πλούτο και εν τέλει, για την παράδοση της ακίνητης περιουσίας του ελληνικού λαού, σε αλλότρια συμφέροντα.

Υπενθυμίζουμε, ότι χάρις στις αποφασιστικές ενέργειες της Ομάδας μας, κερδήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, παρά τις αντίξοες συνθήκες, η μάχη για την διάσωση του Ασωπού και των περιοχών της λεκάνης απορροής του.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας αποδυνάμωσης της ΟΚΕ, η εταιρεία, η οποία φιλοξενούσε την ιστοσελίδα μας «ο Ιχνηλάτης» διέκοψε τη λειτουργία της ιστοσελίδας, επικαλούμενη «…ασυνήθιστη δραστηριότητα».

Όλα αυτά τη στιγμή που βρισκόμαστε σε επαφή με Συλλόγους και με Οργανώσεις, που αντιτίθενται στην ιδιωτικοποίηση των 14 μεγαλύτερων αλλά και κερδοφόρων περιφερειακών αεροδρομίων, για τα οποία η ΟΣΥΠΑ καταγγέλλει ότι η επενδύτρια κοινοπραξία FRAPORT AG-SLENTEL LTD αδυνατεί να καταβάλει το συμφωνηθέν τίμημα, των 1,240 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ύστερα από αυτά, η ΟΚΕ καλεί σε επαγρύπνηση όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες, αφού οι ενέργειες της έχουν πλήξει καίρια το παρασύστημα, που εποφθαλμιά την κρατική περιουσία και που κανείς, μέχρι σήμερα, πλην της ΟΚΕ, δεν έχει τολμήσει να αγγίξει.

Για πληροφορίες: Email: ixnilatis100@gmail.com
τηλ. 6972803818, Site: http://www.ixnilatis.org