Στην εκπομπή Leaders της Δευτέρας, 13.2.2017, ο αναπληρωτής καθηγητής γεωπολιτικής της σχολής Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας εξετάζει ανά όπλο τον συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας.

Επίσης ρίχνει φως στις Ελληνικές αδυναμίες και αποκαλύπτει τα Ελληνικά επιχειρησιακά πλεονεκτήματα.

Η διακεκριμένη επιστήμονας Ζωή Κούρνια, ερευνήτρια στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών, υποδεικνύει ένα ολοκληρωμένο πλάνο καριέρας και παρουσιάζει την εφαρμογή Ingredio, την οποία δημιούργησε η ίδια προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για την επικινδυνότητα των συστατικών που περιέχονται σε κάθε προϊόν.

Στο κομμάτι της εκπομπής που είναι αφιερωμένο στις πιο επιτυχημένες γυναίκες του κόσμου, η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου σκιαγραφεί το προφίλ της Mary Barra της γυναίκας που κρατάει τα ηνία της General Motors.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.