Το STAR ch. στο απογευματινό δελτίο ειδήσεών του φιλοξένησε τον ιστότοπο www.akritasnews.com για την ληστεία σε υπερκατάστημα τροφίμων της Κομοτηνής. Η πολύ πετυχημένη ιδέα των ανθρώπων του ειδησεογραφικού επιτελείου του STAR φιλοξενούν ειδήσεις από τους ανθρώπους “της είδησης” από την περιφέρεια λειτουργεί πολυεπίπεδα θετικά.

Ο χειρισμός της είδησης, από τα περιφερειακά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, του στελέχους της ενημέρωσης επί σειρά ετών του STAR, δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου δίνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε ένα επιτυχημένο απογευματινό δελτίο ενημέρωσης.

Όσο για το “www.akritasnews.com” είναι μια νέα προσπάθεια που γεννήθηκε πριν λίγες μόνο ώρες ως διάδοχο μιας άλλης εξ ίσου πετυχημένης προσπάθειας χρόνων, με έμπειρο επιτελείο συνεργατών στον χώρο της ενημέρωσης, ιδιαίτερα στην akritiκή περιοχή μας. Μια προσπάθεια που αισιοδοξεί να αγκαλιάσει όλους εσάς που θέλετε ενημέρωση, όλους εσάς που με την ηλεκτρονική σας ψήφο δώσατε εμπιστοσύνη στις προσπάθειες που χρόνια τώρα από άλλο ηλεκτρονικό μετερίζι δώσαμε για την δική σας καλή ενημέρωση.