Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους τέσσερις νέους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές της Περιφέρειάς ΑΜΘ, μέλη της Ε.Α.Α.Μ.&Θ., που προήχθησαν κατά τις ετήσιες τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών έτους 2017.

Συγκεκριμένα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο κ.ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, [Πρόεδρος της Ε.Α.ΑΜΘ & Γ΄Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α], που υπηρετεί στο Επιτελείο της Δ.Α Δράμας.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή, ο κ.ΣΙΜΟΥΔΗΣ Κων/νος, που υπηρετεί στο Επιτελείο της Δ.Α Καβάλας.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή, ο κ.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ Νεκτάριος, που υπηρετεί στο Επιτελείο της Δ.Α Ξάνθης.

Στη Σχολή Αστυφυλάκων (Κομοτηνή) προήχθη σε Αστυν.Υποδιευθύντρια, η κα.ΝΤΙΚΟΥΔΗ Ιωάννα.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση “ευχόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως, καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στα νέα τους βαθμολογικά καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την προθυμία μας για μια εποικοδομητική συνεργασία, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής και την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.”