Μην ακούσω πάλι,ρητορική μίσους και άλλες τέτοιες αηδίες ,γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας που δεν έχουμε.

Κατ αρχάς ,δε θέλω να εισέρχονται στη χώρα μου την κάποτε Φημισμένη καθόλα της τα στοιχεία Πολιτισμού Θρησκείας και τόσων άλλων τομέων τέχνης και παράδοσης ,που δεν είναι ικανοί να την τιμήσουν και να της αποδώσουν τα εύσημα.

Δε θέλω και δε φοβάμαι να το στηρίξω,πως θέλω την Πατρίδα μου ,ανέπαφη και ανέγγιχτη από ψυχές ,μυαλά ,που κάνουν κακό στις οικογένειές τους ,στα παιδιά τους ,τα εκμεταλλεύονται ,τα χρησιμοποιούν και θέλουν τι /ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΩ?ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!!!

Δε μπορώ να μας φανταστώ ,με επιρροές και επιδράσεις,απο χώρες κατωτάτου πνευματικού ,πολιτισμικού ,αν και δικού τους επιπέδου,να εισέρχεται και να θέλουν να το καθιερώσουν και εδώ ,που?

Στη χώρα της Δημοκρατίας και των Φιλοσόφων,των αρχαίων ημών ΠΡΟΓΟΝΩΝ που εμείς οι Νεοέλληνες,ΑΝΆΞΙΟΙ ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,στεκόμαστε απέναντί τους και δεν πήγαμε ακόμα να πνίξουμε τα μυαλά μας ,σε καταρράκτες μάλιστα ,γιατί τα ποτάμια τι να μας κανουν?

Αν και κάποιοι είναι ψηλοί,ίσα ίσα που θα κάνουν έναν υγρό θαλάσσιο περίπατο,μα τα λογικά τους ,λογικά μας ,πρέπει να συνέρθουν,πριν κληθούμε να πέσουμε απο καμιά Αραπίτσα ,εις ένδειξη ,,,μη αποδοχής μας ,μη σύγκλισής μας ,με τι??

Με στοιχεία που προσβάλλουν γεννετήσιες οδούς ,με στοιχεία που προσβάλλουν ηθικά εμάς ως άτομα και κυρίως ως φορείς πλέον ,μιας εκμετάλλευσης ,που θα θέλουν να τη νοιώσουν στα δικά μας κορμιά ..στα κορμιά των παιδιών μας και ανάθεμά μας τότε ,αν πάρουμε χαμπάρι και αν ξυπνήσουμε πια απ το λήθαργο που μας τρώει ,χρόνια τώρα .

Με ρωτήσατε ,όταν κάνατε το όχι το δικό μας ,του λαού ,ως ναι,το μετατρέψατε και το θετικοποιήσατε.

Τι ήταν ρε?πρόσιμο σε εξίσωςη?

Ψυχές ρε το διέδωσαν,το ανακοίνωσαν,δεν είμαστε ρε πολιτικάντηδες τα μηδενικά που θέλετε να μας παρουσιάσετε ,παρά είμαστε όλοι ,ο καθένας ξέχωρας,εκείνη η μονάδα,που κάποια στιγμή θα σας στείλει όλους εσάς τους τάχα φιλόπατρεις,που αλλού??

Στον Καιάδα που αξίζετε,εκεί σε μια κόλαση αποχής παντελούς εκδίωξης των πολιτικών σκηνών και πολιτικών φαμφάρων και τυμπανοκρουσιών,που πλέον και μικρό παιδί γελά με τα καμώματά σας.

Ξέχασα τα τζάκια ακόμα καίνε και παρασέρνουν τους συφερτούς ,απ τις παλιές εποχές,που η λήθη καθιερώθηκε και εγκαθίδρυσε τη μονιμότητά τουςυ ,με προιστάμενους,τα άτομα εκείνα που ποτέ δε θα ταν ικανά και άξια να μας κυβερνήσουν,αν εμείς οι ίδιοι ,εσείς ,δεν τους είχατε δώσει την ελευθέρα ..να διεισδύσουν στις ψυχές και στα μυαλά σας και σεις με τη σειρά σας να τους χρηματοδοτείτε,ααα ξέχασα,να τους κάνετε τα χατήρια ,αφού ποτέ δεν εξαλείφτηκε το ρουσφέτι και η ρουσφετολογία συνάμα.

Μα τα δικά μου συγχωροχάρτια τελείωσαν,τα έχω για εκεί που αξίζουν και με λύπη μου διαπιστώνω,πως τα μόνα θύματα ,είναι τα παιδιά ,που δυστυχώς,πάντα θα ζουν με τα αήθη εκείνα κατάλοιπα και πάντα θα τα πνίγουν ,,,ως θηλιές στα άτυχα κορμάκια τους .

Τώρα θα μου πείτε είναι και οι Μ.Κ.Ο.

ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙΔΥΝΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

Όποιος έχει νου ,βλέπει, καρδιά καταλαβαίνει και παιδεία ,αποσύρεται ,είτε συμμετέχει με τα δικά του διαπιστευτήρια και μόνο !