Ταυτότητα

AkritasNews.com – BCI Media Group

Ηλεκτρονική Ειδησεογραφική Πύλη
Εκδότης – Γεν. Δντής: Ευάγγελος Ι. Βασιλειάδης  

 Ο Ευάγγελος Βασιλειάδης εργάζεται στον χώρο της μάχιμης δημοσιογραφίας από τον Φεβρουάριο του 1983. Επί σειρά ετών συμμετέχει σε δημοσιογραφικές αποστολές στα Βαλκάνια την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τις Παρευξείνιες χώρες και την Β. Αμερική διατελώντας ανταποκριτής σε μεγάλους ραδιοφωνικούς, τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης, εκδότης και διευθυντής του ιστότοπου akritasnews.com και γενικός διευθυντής στο BCI MEDIA GROUP. Τηλεοπτικοί σταθμοί του εξωτερικού είχαν, έχουν και φιλοξενούν δημοσιογραφικές του έρευνες και θέματα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και στον έντυπο τύπο συνεχώς.

Ήταν ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδας ΑΚΡΙΤΑΣ και του Ρ/Σ Xanthi FM100 και του portal ThrakiToday.com για περισσότερο από 29 χρόνια, έως τον Δεκέμβριο του 2016.

Είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, στέλεχος σε ομογενειακά ΜΜΕ συνεργαζόμενος με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters και μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
(+30) 6942 42 30 42
(+30) 25410 24007
(+1) 647 574 9290
E-mail: akritasnews@gmail.com